SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking


SPAR Express bij een tankstation van de EG Group

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR Express winkels, zo laten beide partijen weten.

De meerjarige verlenging van de samenwerking markeert een nieuwe fase waarin beide organisaties zich weer aan elkaar verbinden om hun partnership verder uit te bouwen. John van der Ent, CEO van SPAR: "We zijn blij dat we de samenwerking hebben verlengd en ons partnership uitbouwen. Samen streven we ernaar om onze klanten de beste shopervaring te bieden en onze positie als king of convenience in de markt te versterken." En Zuber Issa, co-CEO EG Group zegt over de verlenging: "Deze verlenging van onze samenwerking is een belangrijke stap in onze strategische groei. We kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn."

The Tosti Club

Het partnership zal worden uitgebreid met verschillende initiatieven. Zo wordt ’een deel van het assortiment van The Tosti Club verkrijgbaar op alle Go Fresh Bakery locaties van EG Group in Nederland waarmee het totaal aantal verkooppunten gaat groeien tot boven de 150. En zal de implementatie van SPAR Media digitale schermen de klantenervaring verbeteren door middel van klantgerichte content op de schermen in de shop.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

Eerste drie Nederlandse Circle K-locaties zijn bepaald

Tankstation - Onlangs werd de eerste volledige hernieuwde shop van Circle K in Duitsland geopend. De locatie in Berlijn vormde het startschot voor de ombouw van de bijna 1200 vestigingen in Duitsland en zo’n 400 locaties in Nederland. Cirkel K Nederland laat weten dat de eerste drie TotalEnergies locaties in Nederland die voorzien worden van het Cirkel K- shopconcept inmiddels zijn...

Lees bericht
Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid