Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda


Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Destijds startten de broers met de overname van het Spare Rib Express bezorgrestaurant in Drechtsteden. Na het opbouwen van deze locatie werd doorgepakt met een locatie in Sliedrecht. “Na dit tweede bezorgrestaurant, zijn de locaties die volgden gevoelsmatig een kwestie van herhalen geweest,” aldus Niels van der Wende.

Delegeren

“De stap van één naar twee bezorgrestaurants was de grootste uitdaging. Je moet leren delegeren, iets dat makkelijker gezegd is dan gedaan omdat je dit op een eerlijke en efficiënte manier wilt doen. Daarnaast moet je vertrouwen hebben in je team en zorgen dat je de aandacht en tijd die je in de locaties steekt op een eerlijke manier verdeelt,” aldus Bob en Niels. Inmiddels verdelen de broers elk de aandacht over twee bezorgrestaurants.

Optimaliseren

Toch blijven ze kritisch op hun eigen prestaties. De focus voor nu ligt op het stroomlijnen van een aantal processen voordat zij denken aan verdere uitbreiding. Aankomend jaar staat in het teken van evalueren en optimaliseren.

Bron: Spare Rib Express/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsKwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees bericht

KFC opent de deuren in het Brabantse Cuijk

Formulenieuws - Kentucky Fried Chicken (KFC) breidt zijn restaurantformule verder uit met de opening van een filiaal in Cuijk. Langs de A73 kunnen kip- en vegaliefhebbers sinds kort genieten van hun  KFC-gerechten in een compleet nieuw restaurant.

Lees bericht

Freshly Chopped sluit overeenkomst voor snelle groei

Formulenieuws – De gezonde fastfoodformule Freshly Chopped wil snel groeien en tekende daarvoor afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst met een franchiser. Franchiseondernemer De Derde Linden en FFF International hebben in de overeenkomst de ambitie vastgelegd om binnen vijf jaar dertig Freshly Chopped restaurants in de Randstad te openen.

Lees bericht


YB franchise module op bedrijfslocatie Food&i

Catering - YB gaat met een onbemande module de bedrijfshoreca van Food&i in Rotterdam ondersteunen. YB had al een dergelijke partnership met Autogrill in Brussel. De samenwerking betekent voor YB een verdere uitbreiding van de franchise activiteiten.

Lees bericht

Johnny’s Burger Company krijgt exclusieve franchiserechten O’Tacos

Formulenieuws - Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om O’Tacos te franchisen. Dankzij de overeenkomst tussen Johnny’s Burger Company en O’Tacos wordt een pad vrijgemaakt voor een nieuw type franchiseformule. Tijdens de pilot zal een dertigtal vestigingen van Johnny’s Burger Company starten met een zogenoemde virtual kitchen voor...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid