Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties


De sportvoedingssupplementen van XXL Nutrition zijn straks terug te vinden bij 220 Shell-locaties

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

De keuze van Shell voor XXL Nutrition volgt op de enige maanden geleden gehouden supplier pitch day. Het was voor de eerste keer dat Shell zo’n bijeenkomst voor leveranciers organiseerde. XXL Nutrition werd hiervoor uitgenodigd om te komen pitchen in de categorie Drinks. Plan was vanuit XXL Nutrition de focus te hebben op de nieuwe N’Joy Proteine Drink – Iced Cofee, maar omdat het bedrijf ook Protein Bars levert kwamen die in de pitch ook ter sprake. Vandaar dat nu vanaf 15 augustus zowel de drinks als de bars verkrijgbaar zijn bij de Shell-locaties in een aparte display. Groothandel Lekkerland gaat de bevoorrading van displays verzorgen.

Bron: XXL Nutrition/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht
Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid