Sportproducten XXL Nutrition bij 220 Shell-locaties


De sportvoedingssupplementen van XXL Nutrition zijn ook verkrijgbaar op tanksstations

Petrol – Shell gaat op 220 tankstationlocaties de eiwitproducten verkopen van XXL Nutrition. Dat heeft René van der Zel van XXL Nutrition donderdag bekend gemaakt. Sport- en eiwitproducten worden steeds vaker als assortimentsuitbreiding ingezet bij tankstations.

De keuze van Shell voor XXL Nutrition volgt op de enige maanden geleden gehouden supplier pitch day. Het was voor de eerste keer dat Shell zo’n bijeenkomst voor leveranciers organiseerde. XXL Nutrition werd hiervoor uitgenodigd om te komen pitchen in de categorie Drinks. Plan was vanuit XXL Nutrition de focus te hebben op de nieuwe N’Joy Proteine Drink – Iced Cofee, maar omdat het bedrijf ook Protein Bars levert kwamen die in de pitch ook ter sprake. Vandaar dat nu vanaf 15 augustus zowel de drinks als de bars verkrijgbaar zijn bij de Shell-locaties in een aparte display. Groothandel Lekkerland gaat de bevoorrading van displays verzorgen.

Bron: XXL Nutrition/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Shell Café introduceert ijskoffies met Lattiz

Introductie – Shell en FrieslandCampina werken met het merk Lattiz al lange tijd samen. Samen zorgen zij voor miljoenen kopjes koffie langs de weg. Die samenwerking wordt nu uitgebreid met de introductie van ijskoffie met de Lattiz, het systeem dat zorgt opschuimmelk.

Lees bericht

1,7 miljoen Nederlanders gebruiken sportsupplementen

Sportvoeding – Nederland telt 1,7 miljoen Nederlanders die gebruikmaken van sportsupplementen. De grootste groep gebruikers zijn de jongeren. De supplementen die het vaakst worden verkocht zijn eiwitten en creatine. Als merk is XXL Nutrition het meest populairs, blijkt uit de Healthy Lifestyle Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder ruim 5.300 Nederlanders.

Lees bericht


Foodservice groothandels verenigen zich in FSN

Groothandels – Zes groothandels in de foodservicesector hebben zich verenigd in een nieuwe branchevereniging genaamd Foodservice Nederland (FSN). FSN is aangesloten bij Ondernemend Nederland (ONL) en wordt voorgezeten door de oud-politicus Erik Ziengs. De bedrijven willen de foodservicesector een duidelijke stem richting politiek Den Haag geven.

Lees bericht

OK Nederland opent in Diemen 100e vestiging

Tankstation - Voormalig Shell-tankstation ‘Diemerpolderweg’ in Diemen is volledig omgekleurd naar de huisstijl van OK. Diemen is de 100ste tankstationlocatie van OK. Het station heeft ook een nieuw OK Café gekregen. OK Café is een eigen shopconcept van OK Nederland.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid