SUGO Pizza sluit zich aan bij vereniging van maaltijdbezorgers


Hugo Kruijssen gaat SUGO Pizza vertegenwoordigen in de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM)

Vereniging - SUGO Pizza, speler in de maaltijdbezorgingssector, sluit zich aan bij de Nederlandse Landelijke Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). De NLVVM vertegenwoordigt meer dan 1200 vestigingen en 30.000 werknemers in de maaltijdbezorgbranche. Hugo Kruijssen gaat de keten binnen de vereniging vertegenwoordigen.

SUGO Pizza staat bekend om de grote rechthoekige pizza’s, die in vierkante stukken wordt opgeknipt. In de afgelopen jaren is de keten uitgegroeid van 5 vestigingen in 2020, naar nu 15 vestigingen. Door het lidmaatschap van de NLVVM kan SUGO Pizza samenwerken met andere bezorgpartijen in de branche en de professionalisering en duurzaamheid van de maaltijdbezorgingssector verder bevorderen. Kruijssen: "We kijken uit om expertise en ervaring uit te wisselen met de leden van de vereniging en samen te werken aan een toekomstbestendige maaltijdbezorging in Nederland”.

NLVVM

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, De Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. FEBO sloot zich in 2015 aan. Daarna volgden SushiPoint en Johnny’s Burger Company, gevolgd door Kwalitaria in 2018 en Eazie en Bakker Bart in 2019. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de gezamenlijke belangen van de bedrijven werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De NLVVM zet zich in voor de verdere professionalisering en veiligheid van de aangesloten ketens. Naast verkeersveiligheid, zijn ook onder andere bezorging met elektrische vervoersmiddelen en het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen speerpunten.

Bron: NLVVM/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NLVVM viert 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

Maaltijdbezorging - De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zullen de bij de NLVVM aangesloten formules de maaltijdbezorgers persoonlijk in het zonnetje zetten.

Lees berichtBezorgers in het zonnetje op Dag van de Maaltijdbezorger

Verkiezing – De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) organiseert sinds 2017 iedere derde donderdag van september de ‘Dag van de Maaltijdbezorger’. Hiermee worden de maaltijdbezorgers, die bij de aangesloten formules in dienst zijn, jaarlijks extra in de spotlights gezet. Dit jaar vindt tijdens deze dag de aftrap plaats van de verkiezing van 'Maaltijdbezorger van het Jaar'.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid