SuperTrade en Top Food Group richten Europese inkoopclub op


Marc de Swart vertrekt na 12 jaar bij inkoopclub SuperTrade

Inkoopbundeling - Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland) hebben recentelijk ‘Top Trade, partners in purchasing sce’ opgericht. Het internationale inkoopverband , dat gaat werken onder de naam Top Trade is overkoepelend Europees inkoopverbond dat gaat werken voor de aangesloten leden.

Het dagelijks bestuur van Top Trade zal waargenomen worden door Jan sr Van Isveldt en Marc de Swart. Van Isveldt is naast deze functie tevens Algemeen Directeur van Top Food Group en de Swart is tevens Algemeen Directeur van SuperTrade. Van Isveldt: “Inkoop krijgt ook binnen de foodservice een meer en meer internationaal karakter. Wij zijn dan ook zeer verheugd over dit nieuwe initiatief en zien er naar uit om binnen Top Trade samen te werken met de Nederlandse collega’s van SuperTrade”.  Volgens De Swart past de Belgische collega goed bij SuperTrade. “ We kennen onze Belgische collega al geruime tijd en hun aanpak en kijk op de wereld past goed bij die van SuperTrade. Het belang van scherpe inkoop neemt toe en wij hebben er alle vertrouwen in dat Top Trade ons hierbij zal gaan helpen”.

Uitbreiding

Bestuurders van Top Trade sluiten een verdere toekomstige aanwas van (internationale) leden niet uit.

Leden

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Chefs Culinar, Digross Diepvries Combinatie  (De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik), Huuskes B.V. en  Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum  Ede en De Waal Vers). Juni vorig jaar voegde zich ook de bedrijven Broekhuyzen Horecagroothandel B.V. en Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ toe tot het inkoopverband.

Bron: SuperTrade/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht


Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees bericht



Chefs Culinar viert uitbreiding pand met Chefs Foodfestival

Groothandels – 16 januari 2023 vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw van Chefs Culinar in Nijmegen. Het gebouw is enorm uitgebreid in oppervlakte en heeft naast twee versafdelingen ook een inspiratiecentrum gekregen. Chefs Inspiration (het inspiratiecentrum) is dé culinaire belevingswereld voor de foodprofessional. Bedenker is algemeen directeur Eric Boeijen, die samen met zijn dochter Silke van de marketingafdeling alles heeft...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid