The Avocado Show opent flagshipstore in winkelcentrum Westfield


Westfield Mall of the Netherlands krijgt de eerste The Avocado Show in een warenhuis / Foto bij: The Avocado Show

Formulenieuws – The Avocado Show had al aangekondigd te willen groeien. Naast locaties in het buitenland opent het restaurantconcept rondom de avocado ook een flagshiplocatie in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Het wordt voor het eerst dat het restaurantconcept opent in een winkelcentrum. Volgens The Avocade Show is de belangrijkste reden dat het bedrijf wil diversifiëren in formats. Het team achter de formule ziet ‘een toekomst in bepaalde markten waar stand-alone restaurants niet de norm zijn, en daar willen we klaar voor zijn’. Eerder opende The Avocado Show ook een locatie aan het Kleine Gartmanplantsoen in Amsterdam die meer gericht is op de on-the-go-consument.

Elke locatie van The Avocado Show krijgt altijd weer iets nieuws. Ook deze keer. ‘Naast nieuwe neon designs en kleuren, zien we een nieuwe vloertype en nieuwe sitting booths,’aldus Ron Simpson van The Avocado Show.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsVegan Junk Food Bar opent eerste locatie in Duitsland

Formulenieuws – Vegan Junk Food Bar heeft de eerste locatie geopend in Duitsland. Het restaurant dat in augustus in Keulen de deuren opent is met 222 zitplaatsen gelijk de grootste locatie. Volgens de restaurantketen volgen meerdere locaties in Duitsland en ook in andere Europese steden.

Lees bericht

Vermaat verzorgde 11.000 gasten per dag tijdens F1 in Zandvoort

Catering – Nu het geluid van de F1 is verstomd en Zandvoort weer terug is gegeven aan de strandgasten, maakt Vermaat, een van de horecapartners van het driedaagse event de balans op; tijdens het raceweekend heeft het bedrijf in tien lounges zo’n 11.000 gasten per dag verzorgd met eten, drinken en gastvrijheid.

Lees bericht

Robèrt van Beckhoven opent experience store in FRESH

Winkelcentrum - Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van onder meer ‘Heel Holland Bakt’, opent begin 2021 een boulangerie en patisserie met cursusruimte in Westfield Mall of the Netherlands. Hiermee voegt het winkelcentrum een nieuwe experience store toe aan het complex.

Lees bericht


Shoppers Mall of the Netherlands krijgen signaal bij te grote drukte

Shopping mall - Westfield Mall of the Netherlands in Leidsenhage heeft in nauwe samenwerking met de winkeliers een aantal veiligheidsmaatregelen conform de richtlijnen van het RIVM doorgevoerd om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Zo wordt gebruik gemaakt van en uniek bezoekersmonitoringsysteem bij te grote drukte en een digitale stay safe tool. Deze innovatieve applicatie wijst voorbijgangers in het...

Lees bericht

Inschrijvingen Foodservice Marketing Award 2020 van start

Verkiezing – Wie wordt de opvolger van de roze fritessaus van Smullers en de F&B Gate delivery van HMSHost? Beide waren vorig jaar winnaar van de Foodservice Marketing Award. Smullers won de activatie prijs en HMSHost de innovatie award. Dit jaar is er nog maar een marketingprijs, want beide categorieën worden samengevoegd. De Foodservice Marketing Award is een initiatief...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid