Uber Eats gaat Starbucks koffie thuisbezorgen


Bezorgdienst - Uber Eats en Starbucks gaan samenwerken. De bezorgdienst gaat vanaf vandaag koffie en aanverwante artikelen voortaan thuisbezorgen. Het betreft vooralsnog een proef vanuit een zestal locaties.

De bestelmogelijkheid is vooral opgestart omdat veel mensen in deze tijd inmiddels als drie maanden thuiswerken. Om de start gelijk een boost te geven wordt de eerste week geen kosten in rekening gebracht voor het bezorgen.

Daarnaast heeft Starbucks verpakkingen ontwikkeld zodat zowel warme, als koude items worden geleverd met dezelfde kwaliteit als in de winkels. De samenwerking tussen beide merken start in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats in Nederland: “Nederland is bij uitstek een land van koffieliefhebbers, en wij zijn dan ook ontzettend enthousiast over deze samenwerking met Starbucks.”

Alice Theunissen, General Manager Starbucks Nederland: “We vinden het geweldig om de authentieke Starbucks-ervaring naar onze klanten toe te brengen. Niet alleen zodat ze kunnen genieten van het brede aanbod aan dranken die door onze barista's worden gemaakt, maar ook door het aanbieden van zoete en hartige snacks. Het is duidelijk dat thuiswerken een blijvertje is.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Omzet McDelivery verdriedubbelde in 2019

Formulenieuws  – McDonald’s heeft vorig jaar een sterke groei gehad in het bezorgen. De omzet van de bezorgservice McDelivery verdriedubbelde in 2019 ten opzichte van 2018. Mede door de verdere uitbreiding van deze service in 2020 zet die groei verder door. Verwacht wordt dat eind 2020 McDonald’s honderdvijftig (bestel)punten met de bezorgpartners Uber Eats en Thuisbezorgd.nl zijn ingevuld. Ook dat betekent...

Lees bericht


Uber neemt Postmates over in Amerika

Overname – Maaltijdbezorger Uber neemt voor bijna 2,7 miljard dollar het Amerikaanse Postmates over. Door de overname van deze maaltijdbezorger wordt Uber in Amerika groter dan branchegenoot Just Eat Takeaway.

Lees berichtUber Eats breidt uit naar Nijmegen en Den Bosch

Bezorgdienst – Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De maaltijdbezorger heeft de keuze op deze steden laten vallen door eigen data. Daaruit zou blijken dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorg-app van Uber Eats.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid