Uber Eats gaat Starbucks koffie thuisbezorgen


Bezorgdienst - Uber Eats en Starbucks gaan samenwerken. De bezorgdienst gaat vanaf vandaag koffie en aanverwante artikelen voortaan thuisbezorgen. Het betreft vooralsnog een proef vanuit een zestal locaties.

De bestelmogelijkheid is vooral opgestart omdat veel mensen in deze tijd inmiddels als drie maanden thuiswerken. Om de start gelijk een boost te geven wordt de eerste week geen kosten in rekening gebracht voor het bezorgen.

Daarnaast heeft Starbucks verpakkingen ontwikkeld zodat zowel warme, als koude items worden geleverd met dezelfde kwaliteit als in de winkels. De samenwerking tussen beide merken start in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats in Nederland: “Nederland is bij uitstek een land van koffieliefhebbers, en wij zijn dan ook ontzettend enthousiast over deze samenwerking met Starbucks.”

Alice Theunissen, General Manager Starbucks Nederland: “We vinden het geweldig om de authentieke Starbucks-ervaring naar onze klanten toe te brengen. Niet alleen zodat ze kunnen genieten van het brede aanbod aan dranken die door onze barista's worden gemaakt, maar ook door het aanbieden van zoete en hartige snacks. Het is duidelijk dat thuiswerken een blijvertje is.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell station Oeijenbraak in Brabant wint Shells Barista Cup

Petrol - Voor de vierde keer organiseerde Shell samen met Selecta, Bakerstreet, Lattiz en Alpro de ‘Barista Cup’. De grote finale van de Barista Cup 2022 werd gehouden op 25 januari 2023 bij Selecta waar Baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista op de weg’. Winnaar is Janske van Shell ‘Oeijenbraak’, gelegen...

Lees bericht


Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht

Vegan menu groeit in Nederland, maar ook internationaal

Analyse - Onder de vele restaurants die beschikbaar zijn via de Uber Eats app, is er een algemene groei in restaurants met veganistische opties op het menu in 2022. Uber Eats heeft die vergeleken met de cijfers van 2020. En wat blijkt? Daar waar de Nederlandse menukaarten een groei laten zien van iets meer dan 20%, toont Frankrijk een uitschieter van 4600%.

Lees bericht

Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees berichtMan Met Bril wil ’s werelds eerste koffiehotel openen

Hotel – Het Rotterdamse koffiemerk Man Met Bril Koffie wil in de Maasstad het eerste koffiehotel ter wereld openen. Het koffiehotel met 20 kamers en studio’s moet de deuren openen in de zomer van 2023 aan de Linker Rottekade in Crooswijk.  Initiatiefnemer van het koffiehotel is Paul Sharo van Man, eigenaar van Man Met Bril Koffie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid