Vegan Junk Food Bar opent eerste locatie in Duitsland


Interieur van De Vegan Food Bar in Keulen / Foto bij: Nils Hoffmeister

Formulenieuws – Vegan Junk Food Bar heeft de eerste locatie geopend in Duitsland. Het restaurant dat in augustus in Keulen de deuren opent is met 222 zitplaatsen gelijk de grootste locatie. Volgens de restaurantketen volgen meerdere locaties in Duitsland en ook in andere Europese steden.

De locatie in Keulen aan Hohenzollernring 21-23, aan de rand van het oude stadscentrum, wordt op 1 september officieel geopend. Elke middag en avond kunnen de gasten hun plantaardige bites & drinks ter plekke nuttigen of afhalen. ’s Avonds verandert de locatie in een discosfeer, met de mogelijkheid om te dansen terwijl gasten kunnen genieten van VJFBites en cocktails.

Speakeasy

Ook lanceert Keulen zijn allereerste 2D optische illusieruimte als een speakeasy restaurantconcept. Dit concept neemt gasten mee van de realiteit naar de wereld van kunst en fantasie. Het geeft klanten het gevoel in een zwart-wit stripboek te zijn en tegelijkertijd te genieten van het kleurrijke VJFB-menu.

Speciaal voor de Duitse markt staat binnenkort een nieuw gerecht bestaande uit ‘Loaded Fries met Bratwurst’ op het menu. Verder zal het menu grotendeels hetzelfde zijn als dat van de andere internationale zaken.

Eat for planet

Vanuit de groeiende drang om een plek te creëren waar iedereen samen kan genieten van Vegan Junk Food, startte VJFB haar EAT FOR THE PLANET missie en opende in 2017 haar eerste restaurant in Amsterdam. Snel gevolgd door meer winkels in Amsterdam en recent een nieuwe winkel in het centrum van Eindhoven, Nederland. November 2020 breidde VJFB de internationale aanwezigheid uit door een eerste flagshipstore te openen in El Born, Barcelona, Spanje.

Onderscheidend

VJFB is volgens eigen zeggen meer dan een restaurant. Het is een complete ervaring. De restaurants serveren innovatieve, instagrambare veganistische junkfoodgerechten. De onderscheidende interieurs zijn een mix van kleurrijke street art met een vleugje chic.

Bron: VJFB/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Swinkels introduceert biologisch gebrouwen FreeBrew

Introductie - Royal Swinkels introduceert een caloriearme craft soda op basis van mout. FreeBrew is gemaakt van biologische ingrediënten en mouten van gerst, haver, tarwe en spelt. De alcoholvrije dorstlesser doorloopt hetzelfde brouwproces als bier, zonder dat er alcohol wordt gevormd, en komt in de smaken bloedsinaasappel, citroen en framboos.

Lees bericht


Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht

Nieuw bij Captain Food de plantaardige gehaktbal

Introductie – De plantaardige gehaktbal is te gebruiken voor het bekende broodjes bal, als onderdeel van een maaltijd, direct eetbaar vanuit de jus of als een berehap met pindasaus. De nieuwe vleesloze bal van Captain Food smaakt als half-om-half gehakt en is vrijwel overal voor inzetbaar.

Lees bericht



Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht

Oldtimers lanceert drie suikervrije smaken

Introductie - Het merk Oldtimers, geproduceerd in het Friese dorp Jirnsum, lanceert drie nieuwe suikervrije smaken; van Zoete Bolletjes en Zoute Puntjes tot aan de gecoate Zoethout Rotsjes. De suikervrije producten van Oldtimers zijn ook volledig vegan.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid