Verbruggen Food Group verhuist naar nieuw DC in Cuijk


Artist Impression van het nieuwe DC van Verbruggen Food Group dat april 2021 zal worden geopend

Groothandel - Verbruggen Food Group betrekt medio april 2021 een nieuw distributiecentrum van 60.000 m2 op Businesspark Laarakker langs de A73 bij Cuijk. Voor Verbruggen Food Group is de verhuizing noodzakelijk vanwege de groei die de groothandel doormaakt.

Het nieuwe distributiecentrum (DC) zal de beschikking hebben over 55 loading docks, twee kantoorunits van 1.605 m2 en een mezzanine (opslagetage, red.) van 4.977 m2. Verbruggen zal in eerste instantie de helft van het DC betrekken, de overige 27.400 m2 aan warehouse en 1.605 m2 kantoorruimte zal worden verhuurd.

Verbruggen Food Group is al meer dan 100 jaar totaalleverancier voor kruidenierswaren in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf biedt onder andere het volledige KW-assortiment voor supermarkten en kenmerkt zich daarnaast in het speciaal aanbod voor supermarkten in de grensregio’s met Duitsland.

In 2018 werd Verbruggen Food Group overgenomen door Holland Food Group, tevens ook eigenaar van supermarkt 2 Brüder in Venlo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Colruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over

Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.

Lees bericht

Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht


Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid