Verstegen introduceert plantaardig Kneed & Klaar


Introductie - Verstegen zet een belangrijke stap richting een meer plantaardige toekomst met de introductie van Kneed & Klaar. Het kruidenbedrijf uit Rotterdam introduceert zeven verschillende 100% plantaardige mixen waarmee snel vleesvervangers gemaakt kunnen worden.

De Kneed & Klaar-lijn ontleent zijn smaken uit de toegevoegde kruiden en specerijen. Verstegen kiest voor een multimediale campagne om het vernieuwende concept onder de aandacht te brengen. Nina van Delsen, Brandmanager Retail bij Verstegen Spices & Sauces: “We wilden een vleesvervanger ontwikkelen voor de avontuurlijke flexitariër. Na jarenlange research & ontwikkeling kunnen we nu Kneed & Klaar presenteren. Het is een volledig nieuw product op de Nederlandse markt: een droge mix die je mengt met olie en water tot een plantaardig ‘deeg’ dat je vervolgens kort bakt.” 

7 variaties

In totaal zijn er in de lijn Kneed & Klaar 7 verschillende mixen voor Plantburgers (klassiek gekruid en pittige jalapeño), Gemakballen (klassiek gekruid en Indisch gekruid) en Peulgehakt (klassiek gekruid, Italiaans gekruid en pittig gekruid).

Bron: Verstegen/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid