Vissers Energy start met mobiel betalen met ryd pay


Betalen direct vanuit de auto, kan straks met ryd pay

Petrol – De Dutch Vissers Energy Group gaat bij de eigen tankstations starten met mobiel betalen met ryd pay. Dank zij deze samenwerking komt het betaalsysteem nu ook beschikbaar op de Nederlandse markt.

Ryd pay, is van origine Duits, en wordt nu via de Dutch Vissers Energy Group geïntroduceerd op de 60 stations van de groep. Vissers Energy Group heeft tankstations met de merken BP, Vissers, Shell en Esso. Sandra Dax, CEO van ryd is blij met de samenwerking. “Met Vissers hebben we aan de kant van ryd pay een sterke partner die de mogelijkheden van digitaal betalen al vroeg inzag. Samen willen we met ryd pay de Nederlandse markt veroveren en betalen bij het tankstation zo nog gemakkelijk mogelijk maken,” aldus Dax.

Contactloos

Ook Gerbert Vissers, algemeen directeur van de Vissers Energy Group, is overtuigd dat de samenwerking in de toekomst voordelen gaat opleveren voor de klant en voor zijn bedrijf. “We willen alle technische mogelijkheden van het systeem benutten. Dankzij de samenwerking met ryd pay kunnen onze klanten snel, gemakkelijk en contactloos betalen. Nu is dat via de mobiele telefoon, maar in de toekomst ook direct vanuit de auto.” Als tankstationorganisatie wil Vissers daar klaar voor zijn. Bij ryd pay wordt direct via de app bij de brandstofpomp of in de auto betaald. Daarom is het niet meer noodzakelijk om naar de tankshop in te gaan, maar kan er direct vanuit de auto worden betaald volgens de laatste beveiligings- en encryptiemechanismen van de banken.

Eigen shopconcepten

ryd is een product van ThinxNet GmbH, een snelgroeiende techbedrijf uit München. Visser Energy Group is een Nederlandse tankstationbedrijf met meer dan 50 tankstation locaties met eigen shopconcepten, zoals Moments & More, Delimore en De Smaaksmederij.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht

Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid