Vrumona onderdeel Royal Unibrew met nieuwe general manager


Ico Kwast wordt de nieuwe general manager bij Vrumona

Overname – Vrijdag 29 september 2023 is Royal Unibrew officieel eigenaar geworden van frisdrankleverancier Vrumona in Bunnik. Op die dag gingen de aandelen van het bedrijf over het van Heineken naar het Deense Royal Unibrew. Ilco Kwast wordt de nieuw general manager bij Vrumona.

Met Royal Unibrew als nieuwe eigenaar kan Vrumona haar groeidoelstellingen nog beter realiseren is de verwachting. Vrumona wordt onderdeel van een internationaal multi-drankenbedrijf dat actief is in de Scandinavische regio, de Baltische landen, Italië, Frankrijk en Canada. “We staan te popelen om deel uit te maken van deze sterke organisatie en aan de slag te gaan met het spannende traject om het bedrijf te positioneren als een multi-drankenplatform in Centraal-Europa,” aldus Lars Jensen, CEO van Royal Unibrew.

Nieuwe general manager

Evelien Sanders-de Boer neemt na 10 jaar afscheid bij Heineken. Zij was de laatste vier jaar de general manager van Vrumona. Kwast gaat haar functie nu overnemen. Kwast heeft 14 jaar bij Heineken gewerkt in verschillende commerciële functies. Daarna werkte hij tussen 2015 en 2018 voor Royal Unibrew als Marketing Director in Denemarken. Tot eind september werkt Kwast bij Cargill als Sales Leader Food & Beverages Europe.

Bron: Vrumona/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid