Woodford Reserve Old Fashioned Week terug in Nederland


Slechts drie ingrediënten maken van de traditionele Old Fashioned cocktail zijn klassieker; bourbon, suiker en bitters

Event - Cocktailliefhebbers kunnen hun hart ophalen. In november komen Woodford Reserve, ’s werelds bestverkopende super-premium Amerikaanse whiskey, en de Old Fashioned cocktail samen tijdens de jaarlijks terugkerende Woodford Reserve Old Fashioned Week.

Van 14 tot en met 20 november nodigt Woodford Reserve bartenders en consumenten uit om te genieten van de iconische cocktail in geselecteerde bars en restaurants in Nederland. Slechts drie ingrediënten maken van de traditionele Old Fashioned cocktail zijn klassieker; bourbon, suiker en bitters. Juist door die eenvoud zijn de mogelijkheden om te variëren eindeloos.

Deelnemers aan het bourbon-event kunnen cocktails uit proberen in Amsterdam bij Door 74, Super Lyan, Flying Dutchmen Cocktails, Pulitzer’s Bar of Lotti’s - The Hoxton.  en ontdek hoe deze cocktailbars hun versie van de iconische Woodford Reserve Old Fashioned creëren.

Bron: Woodford/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid