Zuivelbedrijf FrieslandCampina komt met salades


Introductie – Zuivelbedrijf FrieslandCampina zoekt het tegenwoordig ook buiten de traditionele zuivelcategorie en komt met salades onder het merk Optimel. De salades zijn op basis van groente en gepasteuriseerde yoghurt en ontwikkeld in samenspraak met consumenten. Er zijn drie varianten: Paprika-Komkommer, Gele Curry en Sellerie-Appel-Krent. De salades hebben 0 procent vet en geen toegevoegde suikers. Daarnaast bevatten de salades minstens 50 procent minder calorieën dan andere verse brood- en toastsalades, zo laat het bedrijf weten. De introductie van de Optimel salades maakt onderdeel uit van een duurzaamheidsprogramma dat vorig jaar werd gelanceerd en het gebruik van suiker, zout en kunstmatige kleur- en smaakstoffen aan banden moet leggen. Een start werd toen gemaakt met het merk Optimel. Bron: @FoodClicks Introductie – Zuivelbedrijf FrieslandCampina zoekt het tegenwoordig ook buiten de traditionele zuivelcategorie en komt met salades onder het merk Optimel. De salades zijn op basis van groente en gepasteuriseerde yoghurt en ontwikkeld in samenspraak met consumenten. Er zijn drie varianten: Paprika-Komkommer, Gele Curry en Sellerie-Appel-Krent. De salades hebben 0 procent vet en geen toegevoegde suikers. Daarnaast bevatten de salades minstens 50 procent minder calorieën dan andere verse brood- en toastsalades, zo laat het bedrijf weten. De introductie van de Optimel salades maakt onderdeel uit van een duurzaamheidsprogramma dat vorig jaar werd gelanceerd en het gebruik van suiker, zout en kunstmatige kleur- en smaakstoffen aan banden moet leggen. Een start werd toen gemaakt met het merk Optimel. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frans van Engelen volgt Arjen van Strien op bij Hak

Benoeming - Frans van Engelen (37) start per 18 maart als nieuwe commercieel directeur van groente- en peulvruchtenfabrikant Hak. Van Engelen volgt Arjen van Strien op, die deze rol ruim tien jaar heeft vervuld. Ook treedt Van Engelen toe tot de directie van Hak.

Lees bericht


Campina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden

Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.

Lees bericht




Chocomel komt met plantaardige variant

Introductie -  Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.

Lees bericht

Friesche Vlag komt met plantaardige Barista Haver

Introductie -  Friesche Vlag introduceert Barista Haver, het eerste plantaardige product van het merk in Nederland. Deze opschuimbare haverdrank is geschikt voor cappuccino's en macchiato's. FrieslandCampina speelt met de lancering in op de vraag naar plantaardige alternatieven.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid