70e PURA GO-locatie bij RENOLIT in Enkhuizen geplaatst


Bij Renolit in Enkhuizen werd deze week zogezegd de zeventigste locatie neergezet / Foto bij: PURA GO

Catering – Deze week werd bij RENOLIT in Enkhuizen de 70e PURA GO-locatie geopend. Het Grab & Go-cateringconcept zorgt er voor dat binnen bedrijven vers en gezond eten & drinken 24/7 beschikbaar is.

Begin 2021 werd de eerste PURA GO geplaatst. Sindsdien is het concept, dat zowel onbemand als deels bemand operationeel kan zijn, steeds verder doorontwikkeld. Recentelijk werd het cateringconcept verder uitgebreid met PURA GO smart fridges, waar de producten vooraf worden betaald. Het systeem is 100% veilig en daarmee ook geschikt voor publieke ruimte en bijvoorbeeld logistieke bedrijven. Het afgelopen half jaar zijn er diverse pilots geweest en vele projecten opgestart, laat PURA GO weten. Van dit nieuwe smart fridge-concept staan er nog 6 locaties gepland, die in december en januari opengaan.

PURA GO is niet de enige aanbieder van onbemande bedrijfscatering. Zo is Selecta actief met onbemande catering in samenwerking met Albert Heijn to go en hebben zij er inmiddels al tentallen geplaatst. Ook andere bedrijven zijn actief met cateringconcepten en hanteren daarvoor verschillende benamingen. Ze noemen het micro-markt, smart fridge of food wall.

Transitie

Ook PURA GO is aanvankelijk gestart met onbemande catering, maar ziet die ontwikkeling de laatste tijd verschuiven naar het meer hybride werken. Op verschillende locaties is de transitie daarom gemaakt van onbemand naar bemande PURA GO’s. De verschuiving is afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgevers. Dat kan zijn naar meer service of een tijdelijke uitbreiding van de dienstverlening. Sommige PURA GO’s zijn op de momenten dat er personeel aan het werk is gelijk aan een volwaardige bedrijfsrestaurant.

70e locatie

Bij Renolit in Enkhuizen werd deze week zogezegd de zeventigste locatie neergezet. Op de locatie wordt 7 dagen per week en in ploegen gewerkt. Omdat het assortiment goed wordt bijgehouden heeft nu elke ploeg dezelfde voorziening aan eten en drinken.

Bron: PURA GO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Tango Go Shops’ wil potentieel buurt en passant meer benutten

Petrol – De opening van twee onbemande  ‘Tango Go Shops’ eerder dit jaar zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden geëvalueerd. Het bedrijf wil het potentieel van buurtbewoners en passanten nog verder optimaliseren. Dat laat Michael Romijn, Shop Performance Manager bij Tango, weten. De twee locaties zijn dan ongeveer een jaar open en op deze manier zijn ook alle seizoenen...

Lees bericht


Fabienne Jungerhans nieuwe Sales & Marketing Manager bij Join Program

Benoeming - Fabienne Jungerhans (36) start per 11 mei als Sales & Marketing Manager bij cateraar Join Program. Jungerhans zal niet alleen met beide oprichters de commerciële strategie gaan bepalen en processen optimaliseren, maar tevens zal zij samen met het sales-en marketingteam de ‘disruptieve food movement’ over Nederland gaan uitrollen.

Lees bericht

Vooral veel vendingnieuws op beurs Facilitair

Vakbeurs – De beurs Facilitair en Gebouwenbeheer, onlangs gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht, was weliswaar kleiner dan de vorige editie, maar liet desalniettemin wel een aantal nieuwe ontwikkelingen zien. Vooral op gebied van vending waren er nieuwe oplossingen te zien, al dan niet als aanvulling op locaties waar reguliere catering een probleem is.

Lees bericht

STUARK gaat samenwerken met cateringconcept PURA GO

Vending - STUARK, leverancier van ambachtelijke kwark naturel in een knijpzak, gaat een samenwerking aan met het PURA GO. Door deze samenwerking komt de eiwitrijke, ambachtelijke kwark beschikbaar op de werkplekken waar het PURA GO-concept de catering verzorgt.

Lees bericht


HAS gaat meer biologische en lokale voeding aanbieden

Catering - HAS green academy in Den Bosch gaat meer biologisch en lokaal geproduceerde voedingsmiddelen bij de bedrijfscatering aanbieden. De onderwijsinstelling wil daarmee de consumptie van deze producten te stimuleren. De HAS-opleiding ondertekende daartoe onlangs de intentieverklaring Biologische en Lokale Inkoop Bedrijfscatering van de Provincie Noord-Brabant.

Lees bericht

Colruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten

Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid