AB InBev en Funding Options gaan horeca helpen met financiering


Samenwerking - Bierbrouwerij AB InBev en zakelijk financieringsplatform Funding Options slaan de handen ineen en willen de horeca helpen. Beide partijen gaan gunstige zakelijke financieringen aanbieden aan nieuwe en bestaande klanten van de brouwer.

De samenwerking moet horecabedrijven in staat stellen om ondanks de moeilijkheden van deze tijd, toch te blijven investeren in hun onderneming. Michele van Spilbeeck, Horecadirecteur Bierbrouwerij AB InBev: “Meerdere keren per week nemen horecaondernemers contact met ons op of we kunnen helpen bij het verkrijgen van financiering. Niet iedere horecaondernemer lukt dit onder gunstige voorwaarden via private financieringsaanbieders of via de instrumenten die de overheid biedt. Om deze klanten te helpen, starten we een samenwerking met Funding Options. Zo hopen we juist in deze tijden horecaondernemers een extra steuntje in de rug te bieden.”

Horecabedrijven die interesse hebben kunnen dat laten weten aan de accountmanagers van AB InBev. Simon Cureton, CEO bij Funding Options: “Horecaondernemers die via AB InBev bij ons aankloppen, worden direct gekoppeld aan een vaste Business Finance Specialist. Deze bekijkt samen met de klant naar passende mogelijkheden. Is er een match met één van onze partners, dan begeleiden wij het volledige proces, van aanvraag tot uitbetaling. In samenwerking met AB InBev hebben wij inmiddels al meerdere horecaondernemers geholpen met hun financieringsbehoefte. Dit varieert van startende bedrijven tot ervaren ondernemers die een extra investering willen doen in hun zaak, zoals een uitbreiding, renovatie of herstructurering.”

Bron: AB InBev/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht



Steeds vaker worden flessen en blikjes ingeleverd

Statiegeld - Eén jaar na de invoering van statiegeld op blikjes, wordt op dit moment ongeveer 65% ingeleverd. Naar inschatting komt het inzamelpercentage voor alle plastic drankflessen, groot en klein, met én zonder statiegeld over 2023 op 71% uit. Dit is in lijn met de verwachting. Dat laat Verpact, voorheen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, weten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid