AB InBev helpt horecarelaties met extra steunpakket


Bierbrouwer – AB InBev  stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarbovenop neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening van de horeca. De bierbrouwer maakte het steunpakket vandaag bekend.

Vorige week kondigde de brouwer al  aan horecarelaties te ondersteunen door individueel maatwerk te leveren. Met het extra pakket aan maatregelen van vandaag neemt de brouwer de volgende stap om de horeca steunen in de sluitingsperiode vanwege het COVID-19 virus. Mark Hanssen, Horecadirecteur van Bierbrouwerij AB InBev: “Als brouwer vinden wij het onze verantwoordelijkheid onze horecarelaties tijdens deze sluitingsperiode zo goed mogelijk te steunen. Daarom kondigen we nu aan voor alle horecarelaties die een pand van ons huren de huurbetaling voor de maand april uit te stellen. Bovendien halen we aangebroken fusten van AB InBev merken retour en vervangen we die kosteloos door volle fusten. Dit doen we ook voor tankbier.”

Passend

Maatwerk is en blijft nog steeds het uitgangspunt bij AB InBev zo laat Hansen weten, omdat de bedrijfsvoering van elke horecagelegenheid uniek is. “De afgelopen week hebben we al met relaties flexibele afspraken kunnen maken, passend bij de situatie van de onderneming. Onze steunmaatregelen gelden tot 6 april 2020, de tot zover aangekondigde sluitingsdatum van de horeca. Uiteraard zullen de situatie nauwlettend blijven monitoren.”

Help de horeca

AB InBev ondersteunt tevens #Helpdehoreca, het initiatief van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Hanssen: “We roepen alle horecaondernemers zich aan te sluiten bij het snel groeiende platform, waarbij consumenten hun favoriete horecazaken kunnen steunen door vouchers te kopen. Zo ontvangen horecazaken tijdens de sluitingsperiode toch de broodnodige inkomsten.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Noodloket voor coronagedupeerden is open

Coronaregeling - Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft vandaag de eerder aangekondigde regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze kabinetsmaatregel, eerder bekend gemaakt als Noodloket, is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen het kabinet in de coronacrisis.

Lees berichtAchter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees berichtMooie Boules komt met ‘speelthuis pakketten’

Ludiek – De locaties van Mooie Boules gaan samen met spelkoning 999 Games speciale ‘speelthuis pakketten’ samenstellen. De pakketten bestaan uit verschillende kaart-, dobbel- en bordspelletjes en zijn daarnaast gevuld met Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid