Actie van Foodstep voor gratis scannen bedrijfsrestaurant op duurzaamheid
Acties - Onderzoeksbureau Foodstep houdt in maart een actie waarbij facilitair managers kans maken gratis hun bedrijfsrestaurant te laten scannen op gezondheid en duurzaamheid. Foodstep ziet dat gezonde en duurzame voeding een steeds belangrijker thema is, een transitie die direct zijn uitwerking op de foodservicebranche heeft. Hiervoor heeft Foodstep de monitor Gezonder eten & drinken ontwikkeld, een interactieve tool die de gezondheid en duurzaamheid van het aanbod van cateraars meet aan de hand van objectieve parameters. Zo wordt de gezondheid gemeten met de Schijf Van Vijf van het Voedingscentrum. De duurzaamheid wordt bepaald aan de hand van de keurmerken die voldoen aan de criteria voor duurzame catering zoals opgesteld door PIANOo, het expertisecentrum aanbestedingen vanuit het ministerie van Economische Zaken. Helpen Foodstep wil met de winactie foodservicebedrijven kennis laten maken met de voordelen van de monitor en hen vooruit helpen met de kennis die zij hieruit opdoen. Om kans te maken moeten managers zich in maart inschrijven voor de nieuwsbrief. Het onderzoeksbureau maakt dan een scan aan de hand van de door hen ontwikkelde monitor ‘Gezonder eten & drinken’. De actie loopt in de maand maart en de tien winnaars worden begin april bekend gemaakt. Bron: @FoodClicks Acties - Onderzoeksbureau Foodstep houdt in maart een actie waarbij facilitair managers kans maken gratis hun bedrijfsrestaurant te laten scannen op gezondheid en duurzaamheid. Foodstep ziet dat gezonde en duurzame voeding een steeds belangrijker thema is, een transitie die direct zijn uitwerking op de foodservicebranche heeft. Hiervoor heeft Foodstep de monitor Gezonder eten & drinken ontwikkeld, een interactieve tool die de gezondheid en duurzaamheid van het aanbod van cateraars meet aan de hand van objectieve parameters. Zo wordt de gezondheid gemeten met de Schijf Van Vijf van het Voedingscentrum. De duurzaamheid wordt bepaald aan de hand van de keurmerken die voldoen aan de criteria voor duurzame catering zoals opgesteld door PIANOo, het expertisecentrum aanbestedingen vanuit het ministerie van Economische Zaken. Helpen Foodstep wil met de winactie foodservicebedrijven kennis laten maken met de voordelen van de monitor en hen vooruit helpen met de kennis die zij hieruit opdoen. Om kans te maken moeten managers zich in maart inschrijven voor de nieuwsbrief. Het onderzoeksbureau maakt dan een scan aan de hand van de door hen ontwikkelde monitor ‘Gezonder eten & drinken’. De actie loopt in de maand maart en de tien winnaars worden begin april bekend gemaakt. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek