ADM Automaten biedt verkoopoplossing met mobiele snackwand


Vending - Voor tankstations, cafetaria’s en andere horecalocatie, die wel willen verkopen, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden, biedt firma ADM Automaten een oplossing met mobiele snackautomaten. De FEBO-achtige automaten biedt ondernemers de gelegenheid op een eenvoudige en contactloze manier warme snacks te verkopen.

Volgens commercieel directeur Hans van Engelen van ADM Automaten uit Geldrop heeft zijn bedrijf er al verschillende geplaatst bij tankstations en cafetaria’s. En ook retailers hebben belangstelling getoond. Normaal gesproken zijn de mobiele snackwanden bestemd voor de evenementensector, maar omdat die verboden zijn in het kader van de bestrijding van het coronavirus, zijn deze nu beschikbaar.  Van Engelen: “Uit oogpunt van veiligheid en hygiëne is directe verkoop van broodjes en snacks niet mogelijk. Verkoop via een automaat wel. En als er dan ook nog eens contactloos kan worden betaald is het in deze tijden helemaal een uitkomst.”

Plug and play

ADM Automaten heeft verschillende snackwanden ingericht bij tankstations, cafetaria’s en andere locaties. “We zien het gebruik van deze automaten drastisch toenemen. De mobiele wanden zijn voor veel ondernemers een oplossing, omdat de maatregelen tijdelijk zijn en de wanden ‘plug and play’ zijn; er hoeven immers geen grootschalige verbouwingen plaats te vinden om ze te plaatsen”, aldus Van Engelen

Ondersteuning

De snackwanden worden geplaatst tegen schappelijke prijzen, volgens Van Engelen. “We willen ondernemers ook helpen deze moeilijke tijd door te komen. Normaal gesproken kijk je eerder naar vraag en aanbod, nu gaat het vooral om het ondersteunen van bedrijven.”

3 uur kwaliteitsgarantie

Ondernemers die met de snackwanden gaan werken hoeven nu hun assortiment aan te passen of hun productiewijzen te veranderen. Van Engelen: “De producten blijven zeker 3 uur kwalitatief goed op temperatuur". Volgens de richtlijnen moet een product minimaal op 65 graden worden bewaard. Producten kunnen wat dat betreft veel langer warm worden gehouden. Wel is het zo dat gepaneerde producten langer met behoud van kwaliteit kunnen worden bewaard dan ongepaneerde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Lekkerland toont veel shopoplossingen op UNITU expo

Vakbeurzen - Op de UNITU expo in Stuttgart, een toonaangevende beurs op het gebied van tankstations, demonstreerde het Duitse Lekkerland tal van technische shopoplossingen. Als onderdeel van REWE is Lekkerland al langer bezig met het ontwikkelen van technische en onbemande shopoplossingen, die antwoorden geven op een toekomst waarin veiligheid, shopgemak en gebrek aan arbeidskrachten belangrijke thema’s zijn. Toch vergeet...

Lees bericht


COFFEELAB in Breda sluit de deuren

Formulenieuws – De vestiging van COFFEELAB in Breda is per 1 mei dicht. Hoewel eigenaar Hanex Hospitality Group (HHG) de stap betreurt, wordt de sluiting wel gezien als een kans om voor nieuwe mogelijkheden en verdere groei.

Lees bericht


FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Cafetariaomzet groeit in februari met 2,4%

Cafetaria – De omzetten in de cafetariasector zijn in januari en februari dit jaar enigszins toegenomen ten opzichte van dezelfde maanden vorig jaar, met 2,8% in totaal. In de maand februari nam de omzet met 2,4% toe in vergelijking met dezelfde maand in 2023.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid