ADM Automaten biedt verkoopoplossing met mobiele snackwand


Vending - Voor tankstations, cafetaria’s en andere horecalocatie, die wel willen verkopen, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden, biedt firma ADM Automaten een oplossing met mobiele snackautomaten. De FEBO-achtige automaten biedt ondernemers de gelegenheid op een eenvoudige en contactloze manier warme snacks te verkopen.

Volgens commercieel directeur Hans van Engelen van ADM Automaten uit Geldrop heeft zijn bedrijf er al verschillende geplaatst bij tankstations en cafetaria’s. En ook retailers hebben belangstelling getoond. Normaal gesproken zijn de mobiele snackwanden bestemd voor de evenementensector, maar omdat die verboden zijn in het kader van de bestrijding van het coronavirus, zijn deze nu beschikbaar.  Van Engelen: “Uit oogpunt van veiligheid en hygiëne is directe verkoop van broodjes en snacks niet mogelijk. Verkoop via een automaat wel. En als er dan ook nog eens contactloos kan worden betaald is het in deze tijden helemaal een uitkomst.”

Plug and play

ADM Automaten heeft verschillende snackwanden ingericht bij tankstations, cafetaria’s en andere locaties. “We zien het gebruik van deze automaten drastisch toenemen. De mobiele wanden zijn voor veel ondernemers een oplossing, omdat de maatregelen tijdelijk zijn en de wanden ‘plug and play’ zijn; er hoeven immers geen grootschalige verbouwingen plaats te vinden om ze te plaatsen”, aldus Van Engelen

Ondersteuning

De snackwanden worden geplaatst tegen schappelijke prijzen, volgens Van Engelen. “We willen ondernemers ook helpen deze moeilijke tijd door te komen. Normaal gesproken kijk je eerder naar vraag en aanbod, nu gaat het vooral om het ondersteunen van bedrijven.”

3 uur kwaliteitsgarantie

Ondernemers die met de snackwanden gaan werken hoeven nu hun assortiment aan te passen of hun productiewijzen te veranderen. Van Engelen: “De producten blijven zeker 3 uur kwalitatief goed op temperatuur". Volgens de richtlijnen moet een product minimaal op 65 graden worden bewaard. Producten kunnen wat dat betreft veel langer warm worden gehouden. Wel is het zo dat gepaneerde producten langer met behoud van kwaliteit kunnen worden bewaard dan ongepaneerde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Ook McDrives morgenochtend weer open

Fastfood – Nu het afhalen weer is toegestaan, gaan niet alleen diverse cafetaria’s morgen weer open, maar ook de McDrives. De restaurantketen laat weten de locaties waar een afhaalmogelijkheid zit, deze vanaf 07.00 uur morgenochtend te openen.

Lees bericht


Principeakkoord nieuwe cao tankstations legt nadruk op investeren in mensen

Petrol - Net voor kerst hebben BETA en BOVAG met de vakbonden FNV, CNV, LBV en De Unie een principeakkoord gesloten voor een nieuwe cao in tankstationsector. Naast afspraken over het verhogen van het salaris ligt de nadruk in de overeenkomst vooral op het investeren in personeel. De nieuwe cao heeft een looptijd van 24 maanden en gaat in op 1 januari 2020....

Lees bericht

Verbazing bij Philip Morris over NVWA-bericht

Tabak - Philip Morris Benelux heeft met verbazing kennis genomen van het nieuwsbericht van de NVWA dat er een aantal overtredingen zijn geconstateerd van de Tabaks- en Rookwarenwet. Het zou gaan om 10 door de NVWA geconstateerde gedane vergoedingen door tabaksfabrikanten aan winkeliers die volgens de wet niet zijn toegestaan. De tabaksfabrikant laat in een reactie weten wel een melding van...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid