ADM Automaten biedt verkoopoplossing met mobiele snackwand


Vending - Voor tankstations, cafetaria’s en andere horecalocatie, die wel willen verkopen, maar beperkt zijn in hun mogelijkheden, biedt firma ADM Automaten een oplossing met mobiele snackautomaten. De FEBO-achtige automaten biedt ondernemers de gelegenheid op een eenvoudige en contactloze manier warme snacks te verkopen.

Volgens commercieel directeur Hans van Engelen van ADM Automaten uit Geldrop heeft zijn bedrijf er al verschillende geplaatst bij tankstations en cafetaria’s. En ook retailers hebben belangstelling getoond. Normaal gesproken zijn de mobiele snackwanden bestemd voor de evenementensector, maar omdat die verboden zijn in het kader van de bestrijding van het coronavirus, zijn deze nu beschikbaar.  Van Engelen: “Uit oogpunt van veiligheid en hygiëne is directe verkoop van broodjes en snacks niet mogelijk. Verkoop via een automaat wel. En als er dan ook nog eens contactloos kan worden betaald is het in deze tijden helemaal een uitkomst.”

Plug and play

ADM Automaten heeft verschillende snackwanden ingericht bij tankstations, cafetaria’s en andere locaties. “We zien het gebruik van deze automaten drastisch toenemen. De mobiele wanden zijn voor veel ondernemers een oplossing, omdat de maatregelen tijdelijk zijn en de wanden ‘plug and play’ zijn; er hoeven immers geen grootschalige verbouwingen plaats te vinden om ze te plaatsen”, aldus Van Engelen

Ondersteuning

De snackwanden worden geplaatst tegen schappelijke prijzen, volgens Van Engelen. “We willen ondernemers ook helpen deze moeilijke tijd door te komen. Normaal gesproken kijk je eerder naar vraag en aanbod, nu gaat het vooral om het ondersteunen van bedrijven.”

3 uur kwaliteitsgarantie

Ondernemers die met de snackwanden gaan werken hoeven nu hun assortiment aan te passen of hun productiewijzen te veranderen. Van Engelen: “De producten blijven zeker 3 uur kwalitatief goed op temperatuur". Volgens de richtlijnen moet een product minimaal op 65 graden worden bewaard. Producten kunnen wat dat betreft veel langer warm worden gehouden. Wel is het zo dat gepaneerde producten langer met behoud van kwaliteit kunnen worden bewaard dan ongepaneerde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht
SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht


Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid