Ake Ideal NordCap verandert naam in NordCap Nederland


Het NordCap Experience Center (NExC) in Waddinxveen

Apparatuur - AKE Ideal NordCap gaat voortaan verder onder de naam NordCap Nederland. Tegelijkertijd opent het bedrijf in foodequipment uit Waddinxveen een multifunctionele showroom, genaamd NordCap Experience Center ( NExC), waar klanten nieuwe apparaten en concepten kunnen uittesten en waar demonstraties en inspiratiesessies kunnen worden gehouden.

AKE Ideal Nordcap gaat vanaf januari 2023 verder als NordCap Nederland. Die naamsveranderings is omdat de moedermaatschappij NordCap GmbH alle aandelen van AKE Ideal heeft verworven. “We geven ons bedrijf zo een duidelijk gezicht in de markt. We laten zien wie we zijn en wat we doen: de nummer 1 groothandel in premium foodservice equipment in Nederland”, aldus commercieel directeur Joshua Winnen van NordCap Nederland.

NordCap Experience Center

Naast de nieuwe naam opent de leverancier ook het NordCap Experience Center (NExC). Een showroom die dienst doet als opleidings- en inspiratieruimte. Het pand in Waddinxveen kan door iedereen in het netwerk van de leverancier van foodequipment gebruikt worden. De multifunctionele showroom is uitgerust met geavanceerde camera’s en opnameapparatuur zodat de presentaties live zijn te streamen en op te nemen. Daarnaast is er een hypermoderne conferenceroom voor meetings. “We hebben een online reserveringssysteem waarin onze klanten en relaties zicht hebben op de agenda en de activiteiten.”

Advies

Als onderdeel van NExC lanceert de leverancier de NordCap Academie. Via de NordCap Academie biedt het bedrijf technische- en producttrainingen aan voor de medewerkers van dealers en consultants waar ze mee samenwerkt.  “Het is belangrijk dat je bij de aanschaf van apparaten of het bedenken van een nieuw concept, de juiste informatie en advies krijgt. Daarbij willen we onze klanten en relaties ondersteunen, inspireren en opleiden”, licht Winnen toe.

NordCap Nederland

NordCap Nederland vertegenwoordigt verschillende merken van fabrikanten van koel-, vries-, bak- en kookapparatuur. Daarnaast werkt het bedrijf nauw samen met geselecteerde dealers in Nederland en verzorgt het service en het onderhoud van verschillende apparaten.

Bron: NordCap Nederland/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pizza Profs organiseert eerste Pizza Inspiratie Event

Event - Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 24 oktober het allereerste Pizza Inspiratie Event bij SVO in Houten. Een van de gastsprekers op het event is de Italiaanse tomatenspecialist Carlo Casoni van Pizza Prof-partner Mutti. Daarnaast zijn er verschillende proeverijen.

Lees bericht



Gekoeld versboxsysteem Viresmo speelt in op afhaalgemak

Koelconcept - Ake Ideal Nordcap introduceert de virtuele reserveringsmodule Viresmo. Dit is een smart versboxsysteem waarmee bedrijven uit de foodservice en de institutionele sector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten kunnen aanbieden op een hygiënische en voedselveilige manier.

Lees bericht

Fiscaal voordeel bij aanschaf energiezuinige keukenapparatuur

Financiering - Bedrijven die willen investeren in energiezuinige grootkeukenapparatuur kunnen vanaf 1 januari 2020 wederom rekenen op fiscaal voordeel via de Energie-investeringsaftrek (EIA). Dit voordeel kan oplopen tot wel 45 procent aftrekbare kosten van de fiscale winst bovenop de gebruikelijke afschrijving. Dat laat de Nederlandse Vereniging van Leveranciers voor Grootkeukenapparatuur (NVLG) weten. De Nederlandse Overheid investeert in 2020 meer in duurzaam koken door de...

Lees bericht



Hakvoort Professional bundelt 50 jaar ervaring op nieuwe website

Keukenapparatuur - Hakvoort Professional heeft vandaag de nieuwe website gelanceerd. Op deze ‘interactieve’ website wordt 50 jaar ervaring en kennis gedeeld met de bezoekers door middel van online advies, blogs en keukenprojecten. Bedoeling is dat de adviseurs van Hakvoort achter de chat zitten, zodat zij direct kunnen reageren op de wensen van de bezoekers. Bovendien kunnen zij er op die manier...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid