Alcoholvrije cocktail en kleding stomen bij The Extraordinary Dry Bar


De tijdelijke wasserette en cocktailbar The Extraordinary Dry Bar van Tanqueray 0.0 aan de Kerkstraat in Amsterdam

Actie – Tanqueray 0.0, het merk dat graag ‘gewone momenten bijzonder wil maken’, opent op 14 januari een tijdelijk cocktailbar in Amsterdam. In The Extraordinary Bar kunnen niet alleen alcoholvrije cocktails worden gedronken, maar wordt tegelijkertijd ook de was gedaan.

Zodra de feestdagen voorbij zijn, neemt onze automatische piloot het stuur langzaam weer over, laat drankenleverancier Diageo weten. ‘De was wordt routineus weggewerkt, behalve die paillettenjurk of smoking die maar uit blijft hangen’. Het zijn aandenken aan dagen vol verrassingen, waar we in januari ook nog wel wat van kunnen gebruiken, motiveert het bedrijf het idee achter de tijdelijke cocktailbar met wasserette. Want dat je de was moet doen is een gegeven, maar maak er dan een feestje van.

The Extraordinary Dry Bar

Per persoon kun je in The Extraordinary Dry Bar één kledingstuk kosteloos laten reinigen. Het kledingstuk kan ingeleverd en opgehaald worden wanneer het uitkomt. De wasserette is omgetoverd tot extravagante cocktailbar waar de DJ aan het draaien is terwijl je ondertussen geniet van een alcoholvrij drankje en bites. De cocktails worden gemaakt door Stefan Sumuel van Bar Feijoa in Amsterdam. Ook de mensen die niets hebben te wassen zijn welkom aan Kerstraat 56. Al is het maar voor een kortingscode voor een gratis Tanqueray 0.0 cocktail bij Bar Feijoa.

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsWoodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht

Diageo komt met acht limited editions single malts whisky’s

Introductie - Drankproducent Diageo lanceert donderdag “Spirited Xchange”, de Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023. De collectie, bestaande uit acht exclusieve single malt whisky’s, komt tot leven door de unieke illustraties op het verpakkingsmateriaal, gecreëerd door kunstenaars.

Lees bericht

Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees berichtWhiskyplatform Malts.com start in Nederland en België

Gedistilleerd - Malts.com, is het nieuwe online verzamelpunt voor de whiskyliefhebber. Op het platform is alles te vinden over de meest exclusieve Schotse whisky’s, maar kan ook de beginnende whiskyliefhebber terecht. Het platform staat daarnaast in direct contact met de whisky-distilleerderijen, zodat een bestelling plaatsen of zelfs een tripje naar de makers geen probleem is.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid