Whiskyplatform Malts.com start in Nederland en België


Diageo start whiskyplatform met informatie over exclusieve whisky's en bezoeken aan distilleerderijen

Gedistilleerd - Malts.com, is het nieuwe online verzamelpunt voor de whiskyliefhebber. Op het platform is alles te vinden over de meest exclusieve Schotse whisky’s, maar kan ook de beginnende whiskyliefhebber terecht. Het platform staat daarnaast in direct contact met de whisky-distilleerderijen, zodat een bestelling plaatsen of zelfs een tripje naar de makers geen probleem is.

Op Malts.com vind je naast het aanbod van unieke Schotse malts, ook op maat gemaakte whiskyreizen naar jouw favoriete distilleerderij. Talisker bijvoorbeeld van het Schotse Isle of Skye.  Al bijna 200 jaar maakt de oudste nog werkende distilleerderij op het Isle of Skye integraal onderdeel uit van het leven en de geschiedenis van het eiland. Het platform biedt daarnaast een tasting tool aan, waar je aan de hand van een aantal vragen te weten komt welke smaken jij graag in een whisky proeft.

‘Of je nu een whisky liefhebber bent of je net begeeft in de wondere wereld van whisky, wij willen een platform aanbieden dat mensen direct toegang geeft tot de grootste whisky-community ter wereld. Een platform waar mensen rechtstreeks distilleerderij-ervaringen kunnen opdoen en producten kunnen kopen,’ aldus Francisco Ribeiro, direct to consumer manager in Diageo. ‘Schotland heeft zoveel verscheidenheid in smaak als het om whisky gaat. Mensen kennen vaak maar een fractie van het aanbod. Vanuit de missie mensen echt iets unieks en exclusiefs aan te bieden, lanceren we Malts.com nu ook voor de Nederlandse en Belgische markt.’

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Derde editie van drankenfestival Art of Drinks

Event - The Art of Drinks is terug voor zijn derde editie. Het jaarlijkse drankenfestival, dat in het wekend van 28 oktober plaatsvindt in de Gashouder op het Westerpark is de plek om nieuwe spirits te ontdekken of met vrienden te proosten met verrassende dranken. En met bijna 90 stands, proefpaspoorten en een innovatieplein valt er veel te ontdekken.

Lees bericht

Diageo komt met acht limited editions single malts whisky’s

Introductie - Drankproducent Diageo lanceert donderdag “Spirited Xchange”, de Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023. De collectie, bestaande uit acht exclusieve single malt whisky’s, komt tot leven door de unieke illustraties op het verpakkingsmateriaal, gecreëerd door kunstenaars.

Lees bericht


Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid