Alex Holt benoemd tot CSO van Ahold Delhaize


Alex Holt is met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize

Benoeming - Ahold Delhaize maakt bekend dat Alex Holt met ingang van uiterlijk 1 juni 2024 is benoemd tot Chief Sustainability Officer (CSO) en lid van het Executive Committee van Ahold Delhaize. Holt volgt Jan Ernst de Groot op , Chief Legal Officer en Chief Sustainability Officer van Ahold Delhaize, die per 31 mei 2024 met pensioen gaat.

De Brits/Australische Holt is momenteel Chief Sustainability Officer en lid van het Executive Committee bij Woolworths Group, de grootste retailer van Australië en Nieuw-Zeeland, een functie die zij sinds juni 2021 bekleedt. In reactie op de aankondiging zei Frans Muller, President en CEO van Ahold Delhaize: “Ik ben erg blij dat Alex ons Executive Committee zal versterken als onze nieuwe Chief Sustainability Officer. Ze brengt relevante ervaring mee vanuit het perspectief van foodretail, zakelijk leiderschap en duurzaamheid. Ze is een scherpe denker en inspirerende leider met een diep begrip van de uitdagingen en impact die deze rol met zich meebrengt in een foodretailbedrijf met ambities op het gebied van gezondheid, natuur en klimaat.”

Bron: Ahold Delhaize/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht
Jan Ernst de Groot wordt Chief Sustainability Officer Ahold Delhaize

Benoeming  – Ahold Delhaize kondigt woensdag aan dat Jan Ernst de Groot is aangesteld als Chief Sustainability Officer (CSO). In deze nieuw gecreëerde functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het succes van de integrale visie, strategie en doelstellingen van Ahold Delhaize met betrekking tot alle aspecten van ecologische duurzaamheid, gezond eten, sociale impact, ethiek, mensenrechten en bestuur.

Lees bericht


Overname HEMA bijna afgerond, Saskia Egas Reparaz nieuwe CEO

Overname – De officiële afronding van de HEMA door investeringsbedrijf Parcom en het investeringsbedrijf van de familie Van Eerd, Mississippi Ventures, wordt verwacht in de week van 1 februari. Na de benodigde goedkeuring van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zal de huidige CEO Tjeerd Jegen aftreden. Saskia Egas Reparaz zal hem opvolgen. Tevens krijgt HEMA een nieuwe Raad van Commissarissen.

Lees bericht

Pieter Saman nieuwe CEO Gall & Gall

Benoeming -  Pieter Saman (42) wordt per 1 juli 2020 de nieuwe CEO van drankenspeciaalzaak Gall & Gall. Hij is afkomstig van buitenwinkelketen Bever. Saman volgt Frances Franken op die recent is gestart als Chief Digital Officer bij Ahold Delhaize Europe & Indonesia.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid