Andre ten Wolde benoemd tot CEO Domino’s Europe


Andre ten Wolde, CEO Europe bij Domino's pizza, wil stappen zetten in verbeteren dierenwelzijn

Benoeming - Domino’s benoemt bij halfjaarcijfers voormalig CEO Nederland en België Andre ten Wolde tot CEO Europa. Domino's Pizza Enterprises Limited, moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland, realiseerde in Europa een omzetgroei van +9,4% tot 382,8 miljoen euro. Daarnaast opende Domino’s in Europa 37 winkels.

Andre ten Wolde momenteel COO van Europa krijgt de taak om de verdere groeiambities van Domino’s binnen Europa te realiseren. Eerder was hij verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Ten Wolde: “In de afgelopen jaren is er gewerkt aan een sterk team van landen CEO’s. Met dit team zetten we de verdere groei in winkels en (online) bezorging door en bieden we huidige winkelmanagers en franchisenemers de mogelijkheid om hun activiteiten binnen Domino’s verder te ontplooien. Ons doel is om jaarlijks 7 tot 9% nieuwe winkels te openen in de komende drie tot vijf jaar.”

Perfect Peperoni

Domino’s heeft momenteel 294 winkels in Nederland. Afgelopen jaar werden er 22 nieuwe locaties geopend. In 2020 komen daar nog tegen de dertig nieuwe locaties bij, zo is de verwachting. Volgens de cijfers van Domino’s steeg het aantal bestellingen in 2019 ten opzichte van 2018 met 12 miljoen. Dat is zo’n 8 procent meer. De best verkochte pizza in Nederland is de Perfect Peperoni. Deze is maar liefst 1,9 miljoen keer gebakken. Van de vegetarische en veganistische pizza’s verkocht de pizzaketen afgelopen jaar vier miljoen stuks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Drie favoriete gerechten in één My Domino’s Box

Introductie – Pizzaketen Domino's introduceert de My Domino's Box: een eenpersoons box met ruimte voor een mini-versie van je favoriete pizza en twee bijgerechten. De box is naar eigen smaak samen te stellen. Volgens Domino’s zijn er op die manier honderden mogelijke combinaties mogelijk.

Lees bericht







Domino’s pizza ook vanuit de muur in Bobbejaanland

Leisure - Bezoekers van Bobbejaanland kunnen voortaan hun favoriete Domino’s Pizza uit de muur halen bij het pretpark. ADM Automaten heeft daar automaat geplaatst, die hetzelfde werkt als de standaard automaten, maar wel is aangepast aan het formaat van de pizza.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid