Bar take-overs door rummerk Flor de Caña


De rum wordt vervaardigd uit vulkanisch water uit de San Cristóbal-vulkaan en natuurlijk gerijpt

Bars – In november en december bundelt Flor de Caña de krachten met diverse locaties in Amsterdam en Rotterdam, zodat iedereen kan kennismaken met de exclusieve cocktails met Flor de Caña-rum. Tijdens deze verschillende evenementen in cocktailbars, hotels en restaurants, zal het Nicaraguaanse rummerk voor één nacht de bar overnemen.

Het rummerk Flor de Caña bestaat al meer dan 125 jaar. Met een rijk erfgoed dat al vijf generaties is doorgegeven, heeft het merk de kunst van het distilleren perfect onder de knie en staat het synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. De rum wordt vervaardigd uit vulkanisch water uit de San Cristóbal-vulkaan en langdurig én volledig (als enige rummerk ter wereld) natuurlijk gerijpt in eiken vaten. Dit tijdsintensieve rijpingsproces geeft de rum rijke en complexe smaken.

Bar take-overs

In november en december kunnen geïnteresseerden op diverse locaties in Amsterdam en Rotterdam kennisnemen van de cocktails met Flor de Caña-rum. De creaties worden samengesteld door getalenteerde mixologen en geïnspireerd op de rijke geschiedenis en kenmerkende smaken van Flor de Caña-rum. Roos Baljet, Brand Manager van Flor de Caña in Nederland: "Onze rum is doordrenkt met passie en traditie. We kijken ernaar uit om Nederland kennis te laten maken met de unieke smaakprofielen van onze Premium Luxury Rum, variërend van jong tot 30 jaar oud gerijpt." De tour begint op 24 november in Amsterdam in het Amstel Hotel. De dag er na is de Rotterdamse cocktailpub The Rumah aan de beurt.

Bron: Flor de Caña/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ineke van de Laak nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Benoeming - Ineke van de Laak (55) is eind 2023 gestart als nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Van de Laak was hiervoor werkzaam bij het Amstel Hotel in Amsterdam. In haar nieuwe functie richt ze zich op het verder perfectioneren van de gastbeleving van het 5-sterren designhotel in de binnenstad van Maastricht.

Lees bericht


Woodford Reserve Old Fashioned Week 2023

Event - Van 12 tot en met 19 november is het Woodford Reserve Old Fashioned Week. Tijdens deze week werken diverse cocktailbars samen met het merk om mensen cocktails met het merk te laten proeven. Voor whiskeyliefhebbers de ideale manier om innovatieve twists uit te proberen of zelf de ultieme Old Fashioned te maken.

Lees bericht


Consumptiebehoefte in horeca is veranderd na eerste lockdown

Analyse - Horeca in Nederland heeft na de eerste lockdown de weg omhoog vrij snel weten te vinden. Halverwege juli is het omzetniveau zelfs even gestegen tot het niveau van 2019. Opvallend genoeg bleek de consumptiebehoefte van de horecagast na de lockdown op een aantal vlakken wel te zijn veranderd ten opzichte van 2019.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid