Bavaria maakt met video 'Zo. Time to say bye' herkenbare knipoog


Still uit de campagne van Bavaria 0.0% / Foto bij: Swinkels Family Brewers

Campagne – Bavaria speelt met campagnes vaker in op gebeurtenissen. Deze keer wordt met de video 'Zo. Time to say bye' ingespeeld op de start van de nieuwste Bond-film in de bioscopen en het feit dat het mogelijk de laatste keer is met Daniel Craig als vertolker van de iconische figuur James Bond.

In de persiflage ‘Zo. Time to say bye’ van Bavaria zie je hoe de acteur na afloop van de wereldpremière thuiskomt. Na 15 jaar kan hij weer als ‘gewone’ man door het leven en zit hij niet meer vast aan verplichtingen. Eindelijk mag hij genieten van zijn ijskoude favoriet, een Bavaria 0.0%.

Bavaria schrijft in een toelichting dat het niet de eerste keer dat Bavaria het bont maakt. “Ook in deze video is de knipoog niet te missen“, aldus Florent Renders, marketing manager bij Swinkels Family Brewers. Bavaria maakt in de video een knipoog naar collegabrouwer Heineken, door de acteur bij binnekomst thuis een groen flesje in de plantenbak te laten verdwijnen. “We zijn een Brabantse brouwer en humor zit in onze genen. Met deze film willen we ook benadrukken hoe belangrijk we het als biermerk vinden dat hard werken beloond wordt: met een Bavaria 0.0% die schuimt, ruikt én smaakt als pils.”

Bron: Royal Swinkels Family Brewers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwinkels ontvangt ‘duurzaamste brouwerij award’

Award - Bij de World Beer Awards heeft Swinkels Family Brewers de titel ‘Sustainable brewery of the year’ gewonnen. In de Icons of Beer-competitie, een internationale organisatie die ook jaarlijks de beste bieren waardeert, worden brouwerijen geprezen die hun stempel op de bierindustrie drukken. De jury beoordeelt hierbij brouwerijen op hun innovativiteit en inzet op het gebied van duurzaamheid.

Lees bericht

Nieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo

Inspiratieplatform - Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een nieuw beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen. Op 15.000 m2 pakken leveranciers uit met een eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte kan worden ingezet. Daarnaast zijn diverse ruimtes beschikbaar voor internationale evenementen, beurzen en congressen.

Lees bericht
Swinkels Family Brewers neemt Uiltje Brewing Company over

Overname – Swinkels Family Brewers geeft invulling aan de eigen groeistrategie en breidt aanbod aan eigen merken uit met Uiltje Brewing Company. Uiltje Brewing Company staat bekend als eigenzinnige bierbrouwerij, met een sterk merk dat naam maakte met opvallende illustraties op het blik.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid