Bavaria maakt met video 'Zo. Time to say bye' herkenbare knipoog


Still uit de campagne van Bavaria 0.0% / Foto bij: Swinkels Family Brewers

Campagne – Bavaria speelt met campagnes vaker in op gebeurtenissen. Deze keer wordt met de video 'Zo. Time to say bye' ingespeeld op de start van de nieuwste Bond-film in de bioscopen en het feit dat het mogelijk de laatste keer is met Daniel Craig als vertolker van de iconische figuur James Bond.

In de persiflage ‘Zo. Time to say bye’ van Bavaria zie je hoe de acteur na afloop van de wereldpremière thuiskomt. Na 15 jaar kan hij weer als ‘gewone’ man door het leven en zit hij niet meer vast aan verplichtingen. Eindelijk mag hij genieten van zijn ijskoude favoriet, een Bavaria 0.0%.

Bavaria schrijft in een toelichting dat het niet de eerste keer dat Bavaria het bont maakt. “Ook in deze video is de knipoog niet te missen“, aldus Florent Renders, marketing manager bij Swinkels Family Brewers. Bavaria maakt in de video een knipoog naar collegabrouwer Heineken, door de acteur bij binnekomst thuis een groen flesje in de plantenbak te laten verdwijnen. “We zijn een Brabantse brouwer en humor zit in onze genen. Met deze film willen we ook benadrukken hoe belangrijk we het als biermerk vinden dat hard werken beloond wordt: met een Bavaria 0.0% die schuimt, ruikt én smaakt als pils.”

Bron: Royal Swinkels Family Brewers/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwinkels Family Brewers neemt Uiltje Brewing Company over

Overname – Swinkels Family Brewers geeft invulling aan de eigen groeistrategie en breidt aanbod aan eigen merken uit met Uiltje Brewing Company. Uiltje Brewing Company staat bekend als eigenzinnige bierbrouwerij, met een sterk merk dat naam maakte met opvallende illustraties op het blik.

Lees bericht

Bavaria start grootse campagne voor Bavaria 0.0%

Campagne – De campagne voor Bavaria 0.0% wordt de grootste in de geschiedenis van de Brabantse bierbrouwer Swinkels Family Brewers, waartoe het biermerk behoort, en moet de consument overtuigen dat de variant amper is te onderscheiden van alcoholhoudend pils.

Lees bericht

Bavaria onthult 0.0% brouwerijinstallatie Fenix

Brouwerij - Brouwerij Bavaria, onderdeel van Swinkels Family Brewers, onthult vandaag haar nieuwste 0.0% brouwinstallatie voor alcoholvrij en alcoholarm bier. Deze brouwinstallatie, genaamd Fenix, stelt Bavaria in staat om een nieuw alcoholvrij bier te brouwen dat de toets met een alcoholhoudend pils ruimschoots kan doorstaan.

Lees bericht


Swinkels betreedt Hard Seltzer markt met eigen merk

Introductie – Swinkels Family Brewers introduceert een nieuw Hard Seltzer merk, genaamd: Spijked&. Onderscheidend aan dit nieuwe merk is dat Swinkels Family Brewers hiervoor een samenwerking aangaat met The Seaweed Company, om een bijdrage te leveren aan het herstel van de oceaan.

Lees bericht

Swinkels Family Brewers komt sneller met Swinckels’ 0.0%

Bierbrouwer – Swinkels Family Brewers komt versneld met Swinckels’ 0.0%. Het nieuwe alcoholvrije bier is exclusief voor de horeca. Omdat de alcohol gedurende het productieproces uit het bier wordt gehaald, heeft ook de zorgsector baat bij de introductie. De brouwer verwerkt de alcohol namelijk tot handalcohol. Bij andere 0.0-varianten heeft dit er inmiddels al toe geleid dat dit desinfectiemiddel aan meer dan 1200...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid