Bestellen kan straks ook via Thuisbezorgd-app ‘uit eten’


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl introduceert een nieuwe besteloptie waarmee klanten bij een restaurant of terras contactloos hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Deze ‘uit eten’ besteloptie is vanaf 28 april beschikbaar voor de aangesloten restaurants.

Op deze manier wil Thuisbezorgd.nl zowel de restaurants als hun gasten helpen om op een eenvoudige manier te bestellen en betalen.  Naast de opties ‘bezorgen’ en ‘afhalen’, komt er nu een derde keuzemogelijkheid bij met ‘uit eten’. Klanten hoeven hiermee niet meer te wachten op de bediening en kunnen via de app direct het menu van het restaurant inzien om een bestelling te plaatsen en online af te rekenen.

Thuisbezorgd.nl wil restaurants op deze manier helpen met de verwachte drukte en het hen zo makkelijk mogelijk maken om op een corona-proof manier open te kunnen. De uit eten besteloptie is daarom vanaf 28 april aanstaande beschikbaar. Ook wordt er geen commissie berekend aan de restaurantpartners. “Met ‘uit eten’ kunnen gasten zonder hulp van de bediening op hun smartphone het menu bekijken, bestellen en betalen. Dat is makkelijk voor restaurants en beperkt het aantal fysieke contactmomenten voor hun medewerkers. Hiermee hopen we onze restaurantpartners verder te helpen in hun groei”, aldus Brenno Misuraca, VP of Product van Thuisbezorgd.nl .

Bron: Thuisbezorgd.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Willie Wartaal lanceert eigen Fat Phill’s hamburger met Pockies-boxershort

Actie - Rapper Willie Wartaal lanceert in samenwerking met modemerk Pockies en restaurant Fat Phill’s de ‘burger with a side of boxers’. Wie de burger van de artiest via Thuisbezorgd bestelt, krijgt bij het afrekenen de keuze om een schone boxer als bijgerecht te bestellen. “Dit is nog nooit gedaan, een boxer werd nog nooit zo snel bezorgd,” aldus...

Lees bericht

Just Eat Takeaway boekt 54% omzetplus, maar ook verlies

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het bedrijf achter de maaltijdleverancier Thuisbezorgd, boekte vorig jaar een omzet van 2,4 miljard euro. Dat is 54 procent meer dan in 2019. Maar ondanks dit resultaat boekte het bezorgbedrijf een verlies van 151 miljoen euro, 31 procent meer dan in het jaar voor-corona. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaak

Lees bericht


Samenwerking Frisdrank.com en Thuisbezorgd.nl

Samenwerking – Het onlangs opgerichte bedrijf Frisdrank.com heeft een samenwerking gesloten met Thuisbezorgd.nl als leverancier op de Partner Webshop. Het betekent dat de startup frisdranken gaat aanbieden aan de partner restaurants van Thuisbezorgd.nl via het eigen inkoopplatform.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid