Bestellen kan straks ook via Thuisbezorgd-app ‘uit eten’


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl introduceert een nieuwe besteloptie waarmee klanten bij een restaurant of terras contactloos hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Deze ‘uit eten’ besteloptie is vanaf 28 april beschikbaar voor de aangesloten restaurants.

Op deze manier wil Thuisbezorgd.nl zowel de restaurants als hun gasten helpen om op een eenvoudige manier te bestellen en betalen.  Naast de opties ‘bezorgen’ en ‘afhalen’, komt er nu een derde keuzemogelijkheid bij met ‘uit eten’. Klanten hoeven hiermee niet meer te wachten op de bediening en kunnen via de app direct het menu van het restaurant inzien om een bestelling te plaatsen en online af te rekenen.

Thuisbezorgd.nl wil restaurants op deze manier helpen met de verwachte drukte en het hen zo makkelijk mogelijk maken om op een corona-proof manier open te kunnen. De uit eten besteloptie is daarom vanaf 28 april aanstaande beschikbaar. Ook wordt er geen commissie berekend aan de restaurantpartners. “Met ‘uit eten’ kunnen gasten zonder hulp van de bediening op hun smartphone het menu bekijken, bestellen en betalen. Dat is makkelijk voor restaurants en beperkt het aantal fysieke contactmomenten voor hun medewerkers. Hiermee hopen we onze restaurantpartners verder te helpen in hun groei”, aldus Brenno Misuraca, VP of Product van Thuisbezorgd.nl .

Bron: Thuisbezorgd.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen en kosten bij Just Eat Takeaway

Analyse -Just Eat Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl, heeft in het eerste halfjaar minder bestellingen kunnen verzorgen dan een jaar geleden. Door iets hogere bestedingen per bestelling en fors snijden in de kosten heeft het bedrijf toch de winstcijfers aanzienlijk zien verbeteren.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan

Samenwerking - Eten-bestelsite Thuisbezorgd en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment gaan samenwerken. Het partnership moet leiden tot een flexibelere invulling van de catering in een hybride werkomgeving, door de inzet van een slimme koelkast die 24/7 beschikbaar is.

Lees bericht

Thuisbezorgd zet duurzame verpakking in tijdens UEFA-finales

Bezorgdienst – Thuisbezorgd gaat tijdens de UEFA-finales voor het eerst duurzame voedselverpakkingen gebruiken. Samen met de UEFA en UEFA-partners PepsiCo en Heineken wil het bezorgbedrijf op die manier het gebruik van wegwerpplastic verpakkingen verminderen. Het gaat bij de finales om een test.

Lees berichtWijzigingen in RvB en RvC bij Just Eat Takeaway

Benoemingen - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft besloten Andrew Kenny en Jörg Gerbig te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur. Daarnaast is Mieke De Schepper en ‘Aholder’ Dick Boer voorgedragen voor de Raad van Commissarissen. Dit laat het bezorgbedrijf woensdag weten.

Lees bericht

Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid