Bestellen kan straks ook via Thuisbezorgd-app ‘uit eten’


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl introduceert een nieuwe besteloptie waarmee klanten bij een restaurant of terras contactloos hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Deze ‘uit eten’ besteloptie is vanaf 28 april beschikbaar voor de aangesloten restaurants.

Op deze manier wil Thuisbezorgd.nl zowel de restaurants als hun gasten helpen om op een eenvoudige manier te bestellen en betalen.  Naast de opties ‘bezorgen’ en ‘afhalen’, komt er nu een derde keuzemogelijkheid bij met ‘uit eten’. Klanten hoeven hiermee niet meer te wachten op de bediening en kunnen via de app direct het menu van het restaurant inzien om een bestelling te plaatsen en online af te rekenen.

Thuisbezorgd.nl wil restaurants op deze manier helpen met de verwachte drukte en het hen zo makkelijk mogelijk maken om op een corona-proof manier open te kunnen. De uit eten besteloptie is daarom vanaf 28 april aanstaande beschikbaar. Ook wordt er geen commissie berekend aan de restaurantpartners. “Met ‘uit eten’ kunnen gasten zonder hulp van de bediening op hun smartphone het menu bekijken, bestellen en betalen. Dat is makkelijk voor restaurants en beperkt het aantal fysieke contactmomenten voor hun medewerkers. Hiermee hopen we onze restaurantpartners verder te helpen in hun groei”, aldus Brenno Misuraca, VP of Product van Thuisbezorgd.nl .

Bron: Thuisbezorgd.nl/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nog meer onrust bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Bij Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, was er al gerommel vanwege een onrustige aandeelhouder over de aankoop van het Amerikaanse Grubhub. Daar komt het vertrek van president-commissaris Adriaan Nühn bij. En vervolgens is er dan ook nog het voorlopige vertrek van Operationeel directeur Jörg Gerbig vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Het zorgt voor nog meer...

Lees bericht


SPAR laat boodschappen via thuisbezorgd bezorgen

Formulenieuws - SPAR Nederland en Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, starten pilot om nu ook boodschappen te bezorgen in Nederland via het platform. Het gaat om een assortiment van zo’n 1000 geselecteerde producten, waaronder brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Lees bericht

Just Eat Takeaway ziet omzet fors toenemen

Maaltijdbezorger - Just Eat Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd,  heeft de omzet in 2021 fors zien toenemen, maar daarnaast tekende het bezorgbedrijf ook voor een verlies van bijna 1 miljard euro. Dit bleek woensdagochtend bij de presentatie van de definitieve cijfers van de maaltijdbezorger.

Lees berichtThuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid