Bezorgsuper Flink tekent contract met Ajax


Tekenmoment van flitsbezorger Flink en Ajax / Foto bij: Ajax

Sponsoring – Flitsbezorger Flink heeft een meerjarig contract getekend met voetbalclub Ajax. De samenwerking gaat per direct in. Flink wordt daarmee de officiële bezorgpartner voor boodschappen en de officiële partner voor maaltijdbezorging.

Flink zal zichtbaar zijn rondom wedstrijden van Ajax. Daarnaast biedt Flink fans voordelen en organiseert het speciale acties op relevante tijden, zoals op wedstrijddagen. Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "We zijn verheugd dat Flink ervoor heeft gekozen om via een samenwerking met Ajax te werken aan een leidende positie in deze competitieve markt van snelbezorgers en online supermarkten."

Bezorgdienst Flink is in maart dit jaar gestart en inmiddels actief in 21 steden. Het bedrijf heeft de ambitie om dat aantal komend jaar te verdubbelen en ook verder te groeien in Europa. Benjamin Zagel, algemeen directeur Flink Benelux: "We zijn verheugd om samen te werken met Ajax, een van de meest succesvolle clubs in Europa en de meest prestigieuze club van Nederland. Beide organisaties zijn ambitieuze spelers in het veld en we kijken ernaar uit om samen te winnen ."

2500 producten

Flink is, volgens eigen zeggen, de snelst groeiende online supermarkt van Nederland die de dagelijkse verse boodschappen binnen tien minuten bij je thuis bezorgt. Het assortiment van Flink bestaat uit meer dan 2500 producten. De prijzen zijn vergelijkbaar met een reguliere supermarkt.Flink bezorgt via (elektrische) fietskoeriers. Het hoofdkantoor van Flink is gevestigd in Berlijn, met het Nederlandse kantoor in Amsterdam.

Bron: Ajax/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht

Assortiment Foodello inmiddels op 1000 producten

Online supermarkt - Een nieuwe mijlpaal voor online supermarkt Foodello. Hun assortiment omvat inmiddels 1000 restproducten die nog prima in orde zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid, om te verkopen aan consumenten. Foodello heeft als missie het verminderen van voedselverspilling.

Lees bericht


Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht

Vood krijgt investering van 6,5 ton

Investering - Vood, producent van plantaardige maaltijden voorheen bekend als Plant B, heeft een investering van 6,5 ton ontvangen. Het bedrijf verkocht de afgelopen twee jaar meer dan 120.000 diepgevroren volwaardige kant-en-klaarmaaltijden.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid