Bezorgsuper Flink tekent contract met Ajax


Tekenmoment van flitsbezorger Flink en Ajax / Foto bij: Ajax

Sponsoring – Flitsbezorger Flink heeft een meerjarig contract getekend met voetbalclub Ajax. De samenwerking gaat per direct in. Flink wordt daarmee de officiële bezorgpartner voor boodschappen en de officiële partner voor maaltijdbezorging.

Flink zal zichtbaar zijn rondom wedstrijden van Ajax. Daarnaast biedt Flink fans voordelen en organiseert het speciale acties op relevante tijden, zoals op wedstrijddagen. Menno Geelen, commercieel directeur AFC Ajax: "We zijn verheugd dat Flink ervoor heeft gekozen om via een samenwerking met Ajax te werken aan een leidende positie in deze competitieve markt van snelbezorgers en online supermarkten."

Bezorgdienst Flink is in maart dit jaar gestart en inmiddels actief in 21 steden. Het bedrijf heeft de ambitie om dat aantal komend jaar te verdubbelen en ook verder te groeien in Europa. Benjamin Zagel, algemeen directeur Flink Benelux: "We zijn verheugd om samen te werken met Ajax, een van de meest succesvolle clubs in Europa en de meest prestigieuze club van Nederland. Beide organisaties zijn ambitieuze spelers in het veld en we kijken ernaar uit om samen te winnen ."

2500 producten

Flink is, volgens eigen zeggen, de snelst groeiende online supermarkt van Nederland die de dagelijkse verse boodschappen binnen tien minuten bij je thuis bezorgt. Het assortiment van Flink bestaat uit meer dan 2500 producten. De prijzen zijn vergelijkbaar met een reguliere supermarkt.Flink bezorgt via (elektrische) fietskoeriers. Het hoofdkantoor van Flink is gevestigd in Berlijn, met het Nederlandse kantoor in Amsterdam.

Bron: Ajax/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Designwedstrijd voor de voorgevel van een Flink-hub

Bezorgdienst – Flitsbezorger Flink opent ontwerpwedstrijd en roept buurtbewoners en lokale artiesten op om het uiterlijk van een hub te designen. Creatieven, lokale artiesten en buurtbewoners worden opgeroepen om hun creativiteit te tonen en het nieuwe uiterlijk te bepalen van de Flink-hub aan het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam.

Lees bericht


Mazdak Soltani hoofd Public Affairs team Gorillas

Benoeming - Mazdak Soltani, voormalig Senior Policy Advisor bij het Ministerie van Financiën, is benoemd tot Hoofd Publieke en Overheidszaken Benelux van flitsbezorger Gorillas. Vanaf 19 april is hij in die functie verantwoordelijk voor alle externe public affairs en de relatie met de gemeenschap en centrale en decentrale overheden.

Lees bericht

Gorillas-app in Nederland één miljoen keer gedownload

Flitsbezorging - Sinds de Nederlandse lancering van flitsbezorger Gorillas in december 2020 is de app één miljoen keer gedownload. Het aantal bestellingen beloopt inmiddels enkele miljoenen, zo laat de bezorgdienst weten. En die bestellingen worden ook groter, met een groot aandeel in verse en lokale producten.

Lees bericht

Jumbo en Gorillas gaan intensiever samenwerken

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en online bezorgdienst Gorillas gaan hun bestaande samenwerking verder intensiveren. Zo neemt Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd, een financieel belang in Gorillas. Daarnaast wordt Gorillas voor meerdere jaren een belangrijke co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma.

Lees bericht


Picnic plant honderden bomen bij start Rotterdamse voedselbos

Online supermarkt – Ruim tweehonderd klanten, collega’s en partners van Picnic hebben zaterdag met het planten van 1500 bomen de aftrap gegeven voor het voedselbos van de online supermarkt in de Schiebroekse Polder, aan de Noordrand van Rotterdam. De komende jaren worden er nog duizenden bomen geplant op het terrein van twee hectare groot. Het voedselbos is het eerste dat geplant...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid