Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid


Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize USA, in Nederland werkt de boodschappenbezorgdienst samen met Gorillas

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

De uitbreiding in Nederland volgt op een succesvolle samenwerking van partijen in andere Europese landen zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Reden om nu ook in Nederland de krachten te bindelen.

Het assortiment van Getir en Gorillas is voortaan in alle steden in Nederland op Thuisbezorgd.nl beschikbaar. Getir zal bestellingen via Thuisbezorgd.nl direct verwerken en bezorgen. Het gaat om circa 2.000 dagelijkse artikelen. Florian Brunsting, General Manager Nederland van Getir en Gorillas: “De Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl kunnen nu ook genieten van het gemak van onze uitgebreide selectie van ongeveer 2.000 alledaagse artikelen, waaronder veel lokale producten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de klantenbasis van Thuisbezorgd.nl, waardoor we in Nederland verder groeien”.

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl, voegt daaraan toe: “Thuisbezorgd.nl biedt de consument een steeds bredere keuze, variërend van heerlijke maaltijden van hun favoriete lokale restaurant tot het bestellen van essentiële boodschappen en verse producten. Het uitgebreide assortiment van Getir en Gorillas is een mooie aanvulling op ons aanbod”.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

‘Picnic-klant bestelt steeds gezondere producten’

Analyse  – Nederlanders kiezen steeds vaker voor gezonde boodschappen als fruit en zuivel. Conference peren, Griekse yoghurt en tropisch fruit behoorden het afgelopen jaar tot de snelste stijgers op het boodschappenlijstje bij Picnic. Dat blijkt uit een analyse van de online supermarkt op basis van bestelgegevens van ruim één miljoen Nederlandse huishoudens.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid