Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid


Getir neemt FreshDirect over van Ahold Delhaize USA, in Nederland werkt de boodschappenbezorgdienst samen met Gorillas

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

De uitbreiding in Nederland volgt op een succesvolle samenwerking van partijen in andere Europese landen zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Reden om nu ook in Nederland de krachten te bindelen.

Het assortiment van Getir en Gorillas is voortaan in alle steden in Nederland op Thuisbezorgd.nl beschikbaar. Getir zal bestellingen via Thuisbezorgd.nl direct verwerken en bezorgen. Het gaat om circa 2.000 dagelijkse artikelen. Florian Brunsting, General Manager Nederland van Getir en Gorillas: “De Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl kunnen nu ook genieten van het gemak van onze uitgebreide selectie van ongeveer 2.000 alledaagse artikelen, waaronder veel lokale producten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de klantenbasis van Thuisbezorgd.nl, waardoor we in Nederland verder groeien”.

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl, voegt daaraan toe: “Thuisbezorgd.nl biedt de consument een steeds bredere keuze, variërend van heerlijke maaltijden van hun favoriete lokale restaurant tot het bestellen van essentiële boodschappen en verse producten. Het uitgebreide assortiment van Getir en Gorillas is een mooie aanvulling op ons aanbod”.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht


Getir start met verkoop van G’woon private label

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Getir breidt haar bestaande assortiment uit met circa 90 private labelproducten van G’woon. Het gaat om afbakbrood, ontbijtproducten, dranken, pasta, rijst, olijfolie, koekjes, snacks, schoonmaakmiddelen, wc-papier en dierenvoeding. De producten worden vanaf dinsdag ook aangeboden in de Gorillas-app.

Lees bericht

Getir en Uber Eats lanceren nieuwe partnership in Nederland

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdiensten Getir en Uber Eats hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het aanbod van Getir. Partijen hebben dat dinsdag bekendgemaakt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid