Binnenkort eerste Loetje-locatie in provincie Groningen


Formulenieuws - Nog dit voorjaar opent de eerste Loetje in de provincie Groningen. De nieuwe locatie van het biefstukrestaurant wordt het huidige paviljoen De Dame in Paterswolde aan het Paterswoldsemeer.

Het paviljoen is een plek waar je je in de zomer waant in Ibiza, volgens Restaurant Compagny Europe, de organisatie achter biefstukkenrestaurantketen Loetje. Een trekpleister voor veel bezoekers uit de omgeving. “We denken dat we op deze plek een mooie start kunnen maken in het hoge noorden”, aldus Sandra van Halderen, CEO van Loetje. Het Paterswoldsemeer is een plek waar mensen van heinde en verre naartoe komen om te genieten van de omgeving, het watersporten of om te varen met hun boot.

Ambitieuze groeiplannen

Na de aankondiging eerder dit jaar van vier nieuwe Loetje restaurants elders in het land, houdt het bedrijf er duidelijk de vaart in. Inmiddels telt de keten bijna 35 locaties. Van Halderen: “Ondanks de sluiting van de horeca gaan wij onverminderd door, als we straks weer open mogen willen we gelijk met volle kracht vooruit. We zijn dus nog op zoek naar medewerkers voor al die nieuwe locaties.”. Ondertussen houdt Loetje zich staande in de huidige crisis, mede dankzij Loetje Pick Up waarbij gasten, nu de restaurants gesloten zijn, thuis of onderweg kunnen genieten van hun favoriete biefstuk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


Redefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht

Problemen RCE passen in dagelijkse routine

Formulenieuws - ‘Business as usual’. Dat is de boodschap die RCE verkondigt aan @FoodClicks naar aanleiding van berichtgeving over omzetdalingen bij Happy Italy en vermeende discussies met de aandeelhouders. “De stappen die de restaurantketen de afgelopen tijd heeft gezet, passen in de dagelijkse routine om de formules te verbeteren.”

Lees bericht


Loetje opent in Vught in het voormalige ‘In ’t Groene Woud’

Formulenieuws – Loetje heeft de deuren geopend van een nieuw restaurant in Vught. De locatie aan de Helvoirtseweg net buiten Den Bosch is de afgelopen maanden vernieuwd en verbouwd naar het Loetje concept. Restaurant Company Europe (RCE) voegt daarmee opnieuw een locatie toe aan de keten van biefstukrestaurants.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid