Boetiekhotel omgetoverd tot Baileys Holiday Re-Treat


Actie – Om een beetje te ontkomen aan de decemberdrukte heeft Baileys het Boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam omgebouwd tot ‘Baileys Holiday Re-Treat’. De Baileys-retreat is een actie bedoeld om even aan de decembergekte te ontsnappen.

Een luxe suite in boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam is voor de actie van 14 tot en met 19 december volledig omgetoverd tot knusse Baileys-kamer, inclusief een flinke portie pampering. De Baileys-retreat is perfect om even helemaal aan de decembergekte te ontsnappen en zit bomvol verwennerijen en heerlijkheden.

Na een dag kerstinkopen doen in de winterkou word je in het hotel onthaald met een speciale Baileys met warme chocolademelk. Daarna is het tijd te genieten van jullie luxe en comfortabele hotelkamer, inclusief een heuse 'treat bar' vol lekkernijen. Even later volgt een vijfsterrenmassage op de kamer, met als 'happy end' een speciale cocktail. Ook het diner kent verschillende Baileys-accenten.

Bron: Diageo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDiageo komt met acht limited editions single malts whisky’s

Introductie - Drankproducent Diageo lanceert donderdag “Spirited Xchange”, de Special Releases Single Malt Scotch Whisky-collectie van 2023. De collectie, bestaande uit acht exclusieve single malt whisky’s, komt tot leven door de unieke illustraties op het verpakkingsmateriaal, gecreëerd door kunstenaars.

Lees bericht

Diageo introduceert cocktailtap in Nederland

Cocktails - Drankproducent Diageo, bekend van onder meer Smirnoff, Captain Morgan en Baileys, introduceert cocktailtaps met de populaire cocktails: Smirnoff Espresso Martini, Smirnoff Passion Fruit Martini en Captain Morgan Strawberry Daiquiri.

Lees bericht
Whiskyplatform Malts.com start in Nederland en België

Gedistilleerd - Malts.com, is het nieuwe online verzamelpunt voor de whiskyliefhebber. Op het platform is alles te vinden over de meest exclusieve Schotse whisky’s, maar kan ook de beginnende whiskyliefhebber terecht. Het platform staat daarnaast in direct contact met de whisky-distilleerderijen, zodat een bestelling plaatsen of zelfs een tripje naar de makers geen probleem is.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid