BP en AH openen honderdste gezamenlijke locatie


Petrol - BP en Albert Heijn openen vandaag bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9 het honderdste tankstation met een AH to go. De uitrol van Albert Heijn to go op BP-tankstations in Nederland startte in september 2021 bij BP Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland), nu anderhalf jaar later staat de teller op honderd vestigingen.

De uitgebreide samenwerking is het vervolg op een proef van BP en Albert Heijn begin 2021. Met de opening van BP Vliete hadden destijds 10 BP-tankstations een Albert Heijn to go. Tot het einde van 2021 kwam er iedere week een AH to go bij, wat het totaal aantal eind 2021 op 24 locaties bracht. In 2022 werden nog eens bijna 80 gecombineerde locaties geopend. En vandaag opent de honderdste bij tankstation De Kooi in Alkmaar aan de A9.

Ambities

Voor AH is de verdere uitrol van de samenwerking volgens eigen zeggen een logische gevolg van haar ambities. ‘Albert Heijn om er altijd en overal te zijn voor klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij tankstations.’ Voor BP draagt de samenwerking met AH bij aan de uitvoering van haar strategie om het convenience aanbod wereldwijd te herdefiniëren en uit te breiden – en weggebruikers daarmee alles te bieden wat zij nodig hebben op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden. De honderdste Albert Heijn to go-winkel bij BP biedt de weggebruiker dan ook een keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

Bron: @FoodClicks

De opening van de honderdste gezamenlijke vestiging werd feestelijk gevierd door AH en BP.

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn gaat inzet servicebalies herzien

Supermarkten - “Albert Heijn heeft nagedacht over de veranderende functie van de serviciebalie, maar hebben we dat goed genoeg gedaan? Nee.”  Dat gaf Constantijn Ninck Blok, directeur merchandising & formats van AH ruiterlijk toe bij de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht


Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht





TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid