‘Brasserie Jules wordt de ontmoetingsplek in WTC Rotterdam’


Kantoor - Werken op kantoor is door de corona-pandemie structureel veranderd. Kantoren zullen de komende jaren naast werkplekken ook ontmoetingsplekken worden waar mensen misschien niet meer dagelijks naartoe komen om te werken, maar meerdere keren per week zijn om collega’s en relaties te ontmoeten. Brasserie Jules moet het antwoord binnen WTC Rotterdam.

Goede horecafaciliteiten zijn onmisbaar. Ook binnen een gebouw als het World Trade Center Rotterdam – als zakelijke hub in het centrum van Rotterdam – zijn die onmisbaar. Brasserie Pierre opende om die reden Brasserie Jules in het kantorencomplex.  Het gebouw wordt op dit moment compleet gerevitaliseerd en voorzien van diverse faciliteiten en services zoals een hotel en de nieuwe vestiging van Vondelgym. “De komst van Brasserie Jules is één van de kronen op ons werk en daarmee een belangrijke mijlpaal in de realisatie van het Masterplan van WTC Rotterdam”, aldus Eveline Steenbergen, Managing Director van WTC Rotterdam en WTC The Hague.

Bordes

Alle bezoekers van WTC Rotterdam - waaronder medewerkers van de grote corporates, creatieve bedrijven, start-ups en zzp’ers die er gevestigd zijn, maar ook voorbijgangers en hotelgasten - kunnen vanaf deze zomer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds terecht bij deze Frans georiënteerde brasserie. Naast een restaurantgedeelte  kent het WTC ook nog een bordes dat ruimte biedt aan 75 tafeltjes.  “In de brasserie kunnen zo’n 95 gasten ontbijten, koffiedrinken, lunchen, borrelen of dineren” aldus Leon Kleinekoort, eigenaar van beide brasseries.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid