Broodjesformule Bufkes opent locatie in Heythuysen


Artist Impression van de nog te bouwen locaties van broodjesformule Bufkes in Heythuyzen

Formulenieuws - De Limburgse broodjesformule Bufkes vestigt zich in het centrum van Heythuysen. Bufkes vestigt zich in een pand van Heerschap Groep aan de Dorpstraat. Tot de Heerschap Groep behoort een bakkerij en een AH supermarkt.

De Limburgse partijen Bufkes en Heerschap Groep gaan nu op zoek naar een ondernemer voor de broodjesformule. Charles Sampers, directeur Van Melik Food Groep, waartoe de formule Bufkes behoort: “De werkwijze van Bufkes en Heerschap Groep sluiten in hun professionaliteit perfect bij elkaar aan. Dat, gecombineerd met de perfecte plek in het centrum van Heythuysen, zorgde ervoor dat we niet lang hoefde na te denken om de samenwerking aan te gaan.” Heythuysen als gemeente heeft een sterke regionale rol en ligt midden in ‘Bufkesland’ waar ook andere vestigingen van Bufkes zeer succesvol zijn, zo laten beid partijen weten. Stan Heerschap, eigenaar Heerschap Groep, voegt toe: “We zijn blij dat Bufkes zich in Heythuysen vestigt. Een aanvulling voor het mooie centrum van Heythuysen voor zowel de bewoners als toeristen.”

Bourgondische broodjes

Sinds 1996 verkoopt Bufkes de Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en eigen receptuur, zoals de broodjes Werrem Sjink. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren duurzaam blijven groeien.

Bron: Bufkes/@FoodClicks

Charles Sampers (l), directeur Van Melik Food Groep en Stan Heerschap tekenen de samenwerkingsovereenkomst

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht



Albert Heijn vernieuwt broodassortiment

Supermarkt - Albert Heijn lanceert vanaf volgende week een nieuw gezonder en duurzamer broodassortiment. Voor de broodproducten wordt Nederlands graan gebruikt, is het zoutgehalte verlaagd en heeft het assortiment een groter volkorenaanbod. Ook zegt de supermarktketen dat het de prijzen heeft verlaagd.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid