Bufkes en Vollenhoven Olie starten samenwerking


Formulenieuws - De Limburgse formule Bufkes en Vollenhoven Olie starten een samenwerking. Beide partijen gaan de bakery volgens het Limburgse shop-in-shopconcept invullen bij het BP station in Eindhoven.

Het tankstation aan de Eisenhowerlaan is in maart 2019 onder de vlag van Vollenhoven gekomen. Het wordt de eerste tankstationlocatie die samen met het ‘Bourgondische’ Bufkes wordt ingevuld. “De eerste locatie samen met een partner als Vollenhoven is best spannend.” aldus Niels Snaphaan, formulemanager bij Bufkes. “Als deze vestiging goed gaat, hopen we natuurlijk dat we de samenwerking mogen uitbreiden”. De shop in Eindhoven wordt momenteel verbouwd, maar blijft wel toegankelijk. De opening staat gepland op 1 mei 2020.

Tankstations

De formule Bufkes, maakt onderdeel uit van De Melik Food Groep en is sinds 1995 actief met Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn populaire broodjes in het assortiment. De shops zijn hoofdzakelijk te vinden in het zuiden van het land. De meest noordelijk is die in een vestiging van tankstation Autoradam in Almere. Begin dit jaar opende Bufkes ook een vestiging bij Jora Tankstation in Oudenbosch. Maar er zijn er meer, ook het Total-station van Dijkhuizen in Tiel heeft het concept van Bufkes.

Groei

De Limburgse formule wil de komende jaren fors groeien met de concepten die het heeft. Niet alleen specifiek binnen petrol, maar ook als shop-in-shop-concept bij tuincentra, bouwcentra en andere high traffic-vestigingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Gertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht


Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



Bufkes Heythuysen officieel geopend

Formulenieuws – Donderdag 8 juni is de nieuwste Bufkes-vestiging  officieel geopend. De locatie is gelegen op het nieuwe horecaplein aan de Dorpstraat in Heythuysen. Vorig jaar is Bufkes een samenwerking aangegaan met Heerschap groep, waarvan het pand eigendom is.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid