Campina breidt assortiment uit met plantaardige drinks


De drie nieuwe variaties aan plantaardige drinks van Campina

Introductie - Nu steeds meer mensen variëren tussen zuivel en plantaardige producten komt Campina met een drietal houdbare plantaardige drinks met soja en haver. Volgens Campina varieert inmiddels 43% van de consumenten al tussen zuivel en plantaardige producten.

Campina wil aansluiten bij de consumentenvraag en moet dus het aanbod aan plantaardige producten vergroten. Was eerder de havermelk voor de koffie en de chocomel aan de beurt, nu zijn het een drietal drinks. “Als Campina luisteren we naar de consument en komen we tegemoet aan dat veranderende consumentengedrag. Bovendien sluit de introductie van Campina Plantaardig goed aan op het bestaande assortiment van Campina dat zich sterk richt op het ontbijtmoment.” Aan het woord is Diana den Heijer, brand manager Campina en als zodanig verantwoordelijk voor de lancering van Campina Plantaardig. Waaraan zij toevoegt: “We hebben steeds gezegd dat we pas met plantaardige producten op de markt komen wanneer we de goede balans hebben bereikt van smaak, voedingswaarde en functionaliteit. Dat is nu met deze drinks gelukt.”

Bron: FoodPersonality/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Campina laat elektrische vrachtwagen op boerenstroom rijden

Logistiek - Vanaf woensdag rijdt Campina met een elektrische vrachtwagen, die rijdt op groene stroom opgewekt door Campina-boeren. Het is de eerste gekoelde elektrische vrachtwagen in Nederland. Logistiek dienstverlener Simon Loos zorgde voor de ontwikkeling en uitvoering van dit initiatief.

Lees bericht



Chocomel komt met plantaardige variant

Introductie -  Chocomel is voortaan ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. Het merk wil hiermee tegemoet komen aan de groeiende vraag naar plantaardige producten. Chocomel Plant-based is een plantaardige drank gemaakt op basis van cashewnoot en erwt.

Lees bericht



Van der Valk en Alpro samen aan de slag met plantaardige zuivel

Duurzaamheid - Van der Valk Hotels en Alpro Nederland slaan de handen ineen om de gasten van 67 hotels in Nederland, België en Duitsland te stimuleren vaker voor vaker voor plantaardige voeding te kiezen. Voortaan biedt de hotelketen bij de ontbijtbuffetten en bij hun koffiespecialiteiten plantaardige drinks en alternatieven voor eetzuivel.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid