Carl Siegert introduceert de Oldenheimer op Horecava


Introductie - Bakkerij Carl Siegert in Harmelen introduceert de Oldenheimer. Dit is 100% volkomen volkoren zuurdesem brood dat bovendien biologisch is, met de hand gevormd en op de vloeroven gebakken. Met dit innovatieve en ambachtelijke brood speelt de horecabakker in op de trend van gezond volkorenbrood. De introductie van de Oldenheimer vindt plaats op de Horecava 2018. ‘Eenvoud is het kenmerk van het ware.’ Dit gezegde van zijn opa is voor Carl Siegert (eigenaar van Bakkerij Carl Siegert) de inspiratiebron geweest om de Oldenheimer te ontwikkelen. “Ik ben teruggegaan naar de pure eenvoud van moeder natuur, naar de volkoren graankorrel. Met als resultaat de Oldenheimer: een biologisch zuurdesem brood van 100% volkoren tarwe met toevoeging van lijnzaad, zonnebloempitten en haver. “ Hele graankorrels Volkoren brood bevat meer voedingsstoffen en vezels. Dat komt omdat de hele graankorrel hierin verwerkt is : de meelkern, de kiem en de zemel. Gezonder dan brood op basis van bloem waarvoor alleen het binnenste deel van de graankorrel is gebruikt. Voor de Oldenheimer gebruikt Carl Siegert volkorenmeel, gemaakt van biologische granen van hoge kwaliteit en met de juiste bakeigenschappen. Het brood is beschikbaar in twee varianten: de Oldenheimer Volkomen Volkoren Draaier en de Oldenheimer Volkomen Volkoren Plateel. Bron: Carl Siegert Introductie - Bakkerij Carl Siegert in Harmelen introduceert de Oldenheimer. Dit is 100% volkomen volkoren zuurdesem brood dat bovendien biologisch is, met de hand gevormd en op de vloeroven gebakken. Met dit innovatieve en ambachtelijke brood speelt de horecabakker in op de trend van gezond volkorenbrood. De introductie van de Oldenheimer vindt plaats op de Horecava 2018. ‘Eenvoud is het kenmerk van het ware.’ Dit gezegde van zijn opa is voor Carl Siegert (eigenaar van Bakkerij Carl Siegert) de inspiratiebron geweest om de Oldenheimer te ontwikkelen. “Ik ben teruggegaan naar de pure eenvoud van moeder natuur, naar de volkoren graankorrel. Met als resultaat de Oldenheimer: een biologisch zuurdesem brood van 100% volkoren tarwe met toevoeging van lijnzaad, zonnebloempitten en haver. “ Hele graankorrels Volkoren brood bevat meer voedingsstoffen en vezels. Dat komt omdat de hele graankorrel hierin verwerkt is : de meelkern, de kiem en de zemel. Gezonder dan brood op basis van bloem waarvoor alleen het binnenste deel van de graankorrel is gebruikt. Voor de Oldenheimer gebruikt Carl Siegert volkorenmeel, gemaakt van biologische granen van hoge kwaliteit en met de juiste bakeigenschappen. Het brood is beschikbaar in twee varianten: de Oldenheimer Volkomen Volkoren Draaier en de Oldenheimer Volkomen Volkoren Plateel. Bron: Carl Siegert

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid