Category Management moet bij SAB Catering verspilling tegengaan


Catering - SAB Catering maakt zich hard om derving en verspilling in haar ruim 280 bedrijfsrestaurants tegen te gaan. SAB werkt al jaren met Category Management en brengt hiermee de specifieke kenmerken van lunchgebruikers per locatie nog beter in kaart, om het assortiment optimaal af te stemmen. Het doel is om de beheerders van een bedrijfsrestaurant een goed inzicht te geven van wat de lunchgasten per productgroep verbruiken om vervolgens met oplossingen in te spelen op verspilling. Judith Veerman, productmanager SAB: “SAB richt zich met haar aanpak op het optimaliseren van de cateringconcepten en onderzoekt mogelijkheden met meer à la minute bereidingen. Onder meer door te werken met bepaalde specialiteiten die volgens een ‘op is op’-idee worden geserveerd en toepasbare restverwerkingstips bij de receptuur. Dit resulteert in een betere aansluiting van de menucycli met daarbij het aanbieden van uitstekende service.” Bron: SAB Catering/FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid