Centrumgebouw Beekse Bergen bereikt hoogste punt


Hoogste punt van het nieuwe Centrumgebouw van Vakantiepark Beekse Bergen is bereikt

Leisurepark – Op Vakantiepark Beekse Bergen werd vrijdag het hoogste punt van het nieuwe centrumgebouw is bereikt. Samen met de bouwvakkers werd dit moment met Brabantse worstenbroodjes door general manager Maikel Claassens gevierd.

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema's strand, natuur en water, komen een restaurant, zwembad, snackbar en de verhuurbalie van fietsen en boten. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal. De receptie, die nu nog aan het begin van het vakantiepark zit, verhuist eveneens naar het nieuwe gebouw en ook de supermarkt wordt herbouwd. “We zijn ontzettend blij dat de bouw zo vlot verloopt. Dat we nu dit punt hebben bereikt, is fantastisch. We hebben dan ook goede hoop dat het gebouw ruim voor de zomer in gebruik kan worden genomen", aldus Claassens.

De bouw van het nieuwe centrumgebouw begon eind vorig jaar. Het pand komt op dezelfde plek als de voorganger, dat in juni door brand werd verwoest.

Bron: Beekse Bergen/@FoodClicks

In het gebouw keren de supermarkt, het restaurant en de snackbar terug
Het nieuwe gebouw ligt direct aan het strand in het vakantiepark

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Meer onbemande Omise-shops bij parken Molecaten

Leisure - Molecaten campings en vakantieparken slaat de handen ineen met Omise voor de inzet van onbemande parkshops. De eerste onbemande Shop in hun onderlinge samenwerking werd in de zomer van 2023 geopend op Molecaten Park Waterdunen. Deze draait inmiddels zo succesvol dat beide partijen nu verder gaan samenwerken.

Lees bericht

EuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht

‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht


Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid