Chiqueolatte neemt twee locaties van Coffeelicious over


De Chiqueolatte-locatie in Chicago

Formulenieuws - Chiqueolatte wil uitbreiden in Nederland en neemt twee vestigingen van Coffeelicious over in Breda en Den Haag. De locaties worden de komende tijd omgebouwd naar het Chiqueolatte-concept.

Chiqueolatte is een combinatieconcept  van een espressobar, lunchroom en restaurant en sinds een aantal jaren actief in Nederland. Daarnaast zijn er locaties in Chicago en Luxemburg. Eelco van de Glind, directeur Chiqueolatte, geeft aan dat aan deze lijst binnenkort een land wordt toegevoegd, maar dat er ook in Amerika verder wordt uitgebreid. In Nederland staat de teller met de overname van de twee locaties op vijf.

De overname kwam tot stand nadat Van de Glind het voormalige pand van Coffeelicious Rotterdam had aangehuurd. Hierdoor kwam hij in contact met Fiona Stoger van Coffeelicious, die aangaf ook haar andere vestigingen te willen afstoten.

Doelstelling is dat medio augustus de twee locaties in Breda en Den Haag opengaan als Chiqueolatte. Van de Glind: “We met onze formule staan voor goede producten en willen ons steentje bijdragen aan een gezonde duurzame keten. Zo hebben wij bijvoorbeeld alleen koffie waar de koffieboer een goede inkoopprijs voor krijgt en steunen we door rechtstreeks zaken te doen de vrouwelijke koffieboerinnen in Rwanda. Niet alleen willen we een verhaal achter onze producten, ze moeten ook Instagrammable zijn”.

Bron: @FoodClicks 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Chiqueolatte opent achtste vestiging in Den Haag

Formulenieuws - Chiqueolatte aan het Lange Voorhout in Den Haag is geopend. Het wordt de derde vestiging die in 2021 open gaat in Nederland en zet de teller van alle Chiqueolatte’s wereldwijd op acht. Chiqueolatte heeft vestigingen in Nederland, Luxemburg, Chicago (VS) en Dubai (VAE).

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid