ChouChou en Delta Wines gaan samenwerken


ChouChou, het rosélabel van Bas Smit en Nicolette van Dam, gaan samenwerken met distributeur Delta Wines

Samenwerking - ChouChou, het rosélabel van Bas Smit en Nicolette van Dam, gaan samenwerken met distributeur Delta Wines. ChouChou werkt voor de productie van de wijn samen met Château Camparnaud van wijnexpert Marnix Engels, waarmee het rosélabel afgelopen zomer ook werd geïntroduceerd op festivals en evenementen en bij horeca en wijnspeciaalzaken in binnen- en buitenland.

Om het merk de komende jaren uit te bouwen en breder aan te bieden in de Nederlandse- en internationale markt gaat ChouChou nu samenwerken met Delta Wines als distributiepartner. Bas Smit en Nicolette van Dam, founders ChouChou: “We hebben enorme ambitie om met ChouChou hier in Nederland maar ook in het buitenland te groeien. Na een super eerste seizoen realiseerden we ons direct dat we hier een grote professionele partner voor nodig hebben.” Dennis Suikerbuik, commercieel directeur Delta Wines: ‘We zijn enorm trots dat we de krachten kunnen bundelen met het ChouChou team en hebben er onwijs veel vertrouwen in dat we samen van ChouChou hét rosémerk van Nederland en ver daarbuiten gaan maken.’

Lieveling

ChouChou betekent lieveling. De Côtes de Provence rosé is een blend van de druiven Grenache, Cinsault, Syrah, Tibouren en Rolle. De wijn heeft expressieve geuren en smaken van rood- en steenfruit zoals aardbei, frambozen en perzik.

Delta Wines 

Delta Wines in Waddinxveen is een internationaal georiënteerde marktspeler in wijn, met een belangrijke rol op de Nederlandse markt. Delta Wines omvat acht autonome bedrijven in 5 landen, te weten Nederland, België, Polen, Tsjechië en Finland. Jaarlijkse verkoopt het bedrijf meer dan 85 miljoen flessen en is daarmee de grootste wijnimporteur in Nederland. Het bedrijf levert dagelijks aan supermarkten, speciaalzaken, groothandels, e-commerce, airlines, festivals en verzorgt ook export naar diverse landen.

Bron: Delta Wines/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDelta Wines met Gato Negro wijnpartner van Concert at Sea

Festival - Delta Wines is met het Chileense merk Gato Negro van wijnproducent VSPT Wine Group, wijnpartner van Concert at Sea. Tijdens het driedaags muziekfestival op de Brouwersdam in Zeeland worden de Gato Negro wijnen geschonken bij alle barren. Ook is er speciale 'Gato Negro Wijnbar & Bites' op het strand, waar ook de nieuwe alcoholvrije Gato Negro Sauvignon Blanc wordt...

Lees bericht

Delta Wines neemt meerderheidsbelang in Delta Fijne Wijnen

Overname -  Delta Wines heeft een meerderheidsbelang genomen in het Belgische Delta Fijne Wijnen. Joris Snelten , CEO van Delta Wines en Ralph Zopfi  (Managing Director Delta Wines) hebben onlangs deze overeenkomst met Thomas de Fonseca , CEO van Delta Fijne Wijnen, gesloten. Door de overeenkomst is Delta Fine Wines nu ook actief in België.

Lees bericht

© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid