Compass benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director Nederland


Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland

Benoeming – Jacqueline van Beek wordt de nieuwe Managing Director voor Nederland van de Compass Group. De benoeming volgt op de organisatorische verandering binnen de Compass Group, waarbij er geen Benelux cluster meer zal zijn. Kef van Helbergen, die sinds september 2020 Managing Director Benelux was, zal daarom uit deze rol terugtreden.

Van Beek is momenteel Operationeel Directeur voor Nederland waar zij een bijdrage heeft geleverd aan de organisatorische verandering. In die verandering wordt Compass Group Nederland onderdeel van de Nordics cluster, samen met Finland, Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Jacqueline van Beek kwam in 2020 bij Compass als Operationeel Directeur waar ze verantwoordelijk was voor het stimuleren van groei en het behouden van klanten. Ze heeft uitgebreide commerciële, HR en operationele ervaring en stimuleert en onderhoudt de relaties binnen de organisatie, met klanten en zakenpartners.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht


Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht


Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht


Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building

Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Lees bericht

Drie cateraars leren gedetineerden gezonder eten en koken

Achtergrond - Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) maakte vorig jaar de gunning van het contract voor de dagelijkse voeding bekend van 26 gevangenislocaties in Nederland. Daarmee was het één van de grootste aanbestedingstrajecten voor de cateringsector in Nederland. Drie bedrijven kregen de opdracht uiteindelijk gegund.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid