Compass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022


Het gebouw op de Floriade waar Compass Group de horeca gaat verzorgen

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Het thema van de Floriade is ‘Growing Green Cities’. Volgens ramingen leeft in 2050 maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen. De tentoonstelling speelt op dit thema in. De stad van de toekomst vraagt om groenere, gezondere en energiezuinige oplossingen. Gezonder en bewuster kiezen staat daarom bij alle Floriade-restaurants centraal.

Compass Group, internationaal marktleider in food en support services, voorziet de gasten op het 60 hectare grote terrein, van een duurzaam food & beverage aanbod met haar merken Eurest en famous flavors. Het merendeel van het aanbod is duurzaam en plantaardig. Het restaurant ‘The Dutch’ moet het culinaire hoogtepunt worden van dit event. Famous flavors werkt hier samen met Les Patrons Cuisiniers. Wisselende sterrenchefs gaan de gasten, zowel tijdens lunch als diner, culinair inspireren, verwennen en verrassen. Het restaurant heeft 240 plaatsen waarvan 80 op het terras en is toegankelijk voor alle Floriade bezoekers.

Inspiratie

“Growing Green Cities is de toekomst. En dit doen we samen,” zegt Kef van Helbergen, Managing Director Benelux bij Compass Group, "Tijdens deze wereldtentoonstelling worden noviteiten getoond ter bevordering van Mens & Maatschappij. Algemeen Directeur Floriade Expo 2022, Hans Bakker: "Eten en drinken tijdens een bezoek aan Floriade gaat over genieten, duurzaam, gezond en lokaal, passend bij de gezonde, groene en leefbare steden die centraal staan bij Floriade".

Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht


Hutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees bericht


Week Zonder Vlees voegt in 2022 ‘& Zuivel’ toe

Campagne - De jaarlijks terugkerende campagne ‘De Nationale Week Zonder Vlees’ vraagt deze editie ook aandacht voor de impact van zuivel op het klimaat. Met de toevoeging ‘& Zuivel’ worden de deelnemers ook uitgedaagd om niet alleen het vlees een week te laten staan maar ook zuivel.

Lees berichtCompass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Catering  – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid