Compass Group hospitalitypartner Floriade Expo 2022


Het gebouw op de Floriade waar Compass Group de horeca gaat verzorgen

Eventcatering – Compass Group is de culinaire partner van de Floriade Expo 2022, die vanaf 14 april tot en met 9 oktober in Almere wordt gehouden. De cateraar gaat op de wereldtuinbouwtentoonstelling meerdere restaurants exploiteren en de banqueting verzorgen.

Het thema van de Floriade is ‘Growing Green Cities’. Volgens ramingen leeft in 2050 maar liefst 68% van de wereldbevolking in de stad wonen. De tentoonstelling speelt op dit thema in. De stad van de toekomst vraagt om groenere, gezondere en energiezuinige oplossingen. Gezonder en bewuster kiezen staat daarom bij alle Floriade-restaurants centraal.

Compass Group, internationaal marktleider in food en support services, voorziet de gasten op het 60 hectare grote terrein, van een duurzaam food & beverage aanbod met haar merken Eurest en famous flavors. Het merendeel van het aanbod is duurzaam en plantaardig. Het restaurant ‘The Dutch’ moet het culinaire hoogtepunt worden van dit event. Famous flavors werkt hier samen met Les Patrons Cuisiniers. Wisselende sterrenchefs gaan de gasten, zowel tijdens lunch als diner, culinair inspireren, verwennen en verrassen. Het restaurant heeft 240 plaatsen waarvan 80 op het terras en is toegankelijk voor alle Floriade bezoekers.

Inspiratie

“Growing Green Cities is de toekomst. En dit doen we samen,” zegt Kef van Helbergen, Managing Director Benelux bij Compass Group, "Tijdens deze wereldtentoonstelling worden noviteiten getoond ter bevordering van Mens & Maatschappij. Algemeen Directeur Floriade Expo 2022, Hans Bakker: "Eten en drinken tijdens een bezoek aan Floriade gaat over genieten, duurzaam, gezond en lokaal, passend bij de gezonde, groene en leefbare steden die centraal staan bij Floriade".

Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Vakprijs voor Restaurant Spetters in Breskens

Verkiezing - Restaurant Spetters in Breskens is uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar door restaurantvereniging JRE-Nederland. Het Zeeuwse restaurant van topkok Laurent Smallegange kreeg de vakprijs toegekend tijdens het Eindejaarsdiner van JRE-Nederland in Maastricht.

Lees bericht

Essense nieuwe high-end cateraar in eventcatering

Eventcatering – Chef-koks Jeroen Robberegt en Jasper Gronert hebben de handen ineen geslagen en zijn een nieuw avontuur aangegaan in de eventcatering met het bedrijf Essense. Met het high-end cateringbedrijf willen zij een nieuwe norm neerzetten op het gebied van culinaire evenementen.

Lees bericht






© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid