Compass Group Nederland erkend als Top Employer 2020


Certificering - Compass Group is door Top Employers Institute erkend als Top Employer 2020 in Nederland. Bedrijven en organisaties tot deze groep stellen door vooruitstrevend HR-beleid medewerkers centraal en besteden veel aandacht aan de werkomgeving van medewerkers.

Via het wereldwijde certificeringsprogramma van Top Employers Institute zijn meer dan 1600 Top Employers gecertificeerd en erkend in 119 landen en regio's, verspreid over vijf continenten. David Plink, CEO van Top Employers Institute: “Om te worden erkend als Top Employer moet een organisatie bewijzen dat de uitvoering van haar personeelsstrategieën de werkomgeving van haar medewerkers verrijkt.” De organisaties die zijn gecertificeerd vormen een voorbeeld op HR-beleid voor andere bedrijven, omdat zich voortdurend inzetten om de werkomgeving van hun medewerkers te versterken.

Compass Group

Compass Group Nederland Holding is onderdeel van Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services. Het bedrijf combineert een wereldwijd netwerk met lokaal ondernemerschap. In Nederland verleent Compass Group met bijna 5000 medewerkers diensten bij circa 1300 bedrijven, horecagelegenheden, hogescholen, universiteiten en (overheids-)instellingen.   Deze activiteiten vinden plaats onder de namen Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours.

 Bron: Compass/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking Van Tol Convenience Food en Xandrion

Samenwerking - Van Tol Convenience Food, conveniencespecialist op het gebied van ei, Italiaanse brood-en pizzaproducten, gaat samenwerken met Xandrion in Ede. Deelnemers aan de inkooporganisatie Xandrion kunnen vanaf 1 januari 2024 besparen op de producten van Van Tol Convenience Food.

Lees bericht



Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht

Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht



Compass en InstockMarket schalen samenwerking op

Voedselverspilling – Compass Group, 's werelds grootste food- en servicebedrijf met de labels Eurest, ESFM, Famous Flavours, Maison van den Boer en Xandrion, wil meer werk maken van duurzaamheid en schaalt hiervoor de samenwerking met InstockMarket op.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid