Compass opent Club Nomad in Rotterdam Building


Horecaconcept – Compass Group en Ballast Nedam Development hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van Club Nomad in Rotterdam Building. Het nieuwe Food & Beverage concept  gaat in juni open en moet een verbindend horecaconcept worden voor ‘nomadische werker’, de student en de ‘local’.

Club Nomad als kloppend hart en sociaal middelpunt met eten en drinken als verbindende factor. Dat moet Club Nomad worden. Ook een ontmoetingslocatie waar mensen terecht kunnen voor een borrel of event. De horecalocatie heeft daarvoor ook een terras. ‘Gasten kunnen hun ontbijt, lunch of diner zelf samenstellen of kiezen voor to go. De gerechten zijn geïnspireerd op verschillende eetculturen die samenkomen in onze Nederlandse keuken. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld met veel aandacht voor mens & milieu en het minimaliseren van food waste’, zo laten Balleast Nedam en Compass Group gezamenlijk weten.

Hybride

Het werken en de kantoor omgeving zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Daarbij past een nieuwe invulling van werkruimten en voorzieningen, een invlling die meer gericht is op het hybride werken. Ballast Nedam Development en Compass Group hebben hiervoor de handen ineengeslagen. Het resultaat is Club Nomad: een open community waar mensen de hele dag kunnen (samen)werken, studeren, afspreken en relaxen.

Start-ups

Ballast Nedam Development, de ontwikkelaar van Rotterdam Building, opende in januari 2023 het nieuwe hoofdkantoor in haar eigen Rotterdam Building. Het is een voorbeeld van een nieuwe generatie gebouwen met een maatschappelijke betekenis voor de stad en geeft een geheel nieuwe invulling aan kantoorconcepten. Het gebouw heeft ruimte beschikbaar voor middelgrote corporates, scale-ups, start-ups, co-working en flexibele memberships voor individuele werkplekken.

Bron: Compass Group/@FoodClicks

Compass verzorgt ook de hospitality-service inclusief receptieservice in Rotterdam Building
De gerechten zijn geïnspireerd op verschillende eetculturen die samenkomen in onze Nederlandse keuken
Club Nomad als kloppend hart en sociaal middelpunt

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group nieuwe horecapartner WEC

Catering - Compass Group Nederland en het WEC (Werelderfgoedcentrum Waddenzee) gaan een samenwerking aan. Als de nieuwe horecapartner van het WEC zal Compass Group Nederland een bijzonder horecaconcept ontwikkelen dat de schoonheid en het belang van het Waddengebied weerspiegelt.

Lees bericht



Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht

Trema-bijeenkomst over de gevoeligheden bij inclusiviteit

Bijeenkomst - Inclusie gaat over het stap voor stap verschuiven van machtsculturen en het begrijpen van elkaars perspectieven. Dat was een conclusie van de Trema Foodnetwerk-bijeenkomst ‘Inclusiviteit en diversiteit’, die afgelopen donderdag in Utrecht werd gehouden. Tijdens de dag werden vraagstukken, uitdagingen en gevoeligheden rondom dit complexe en af en toe ongemakkelijke thema besproken. Met name het gebruik van stereotyperingen...

Lees bericht



Met Compass verdwijnen ook de AH to go’s bij hogeschool Saxion

Schoolcatering –Compass Group  wordt per 1 januari volgend jaar de nieuwe cateraar van hogeschool Saxion op de locaties Enschede, Deventer en Apeldoorn. Hierdoor sluiten ook de twee aanwezige AH to go’s op de locaties Enschede en Deventer, die door de vorige cateraar Appèl werden geëxploiteerd. De locaties worden nu omgebouwd naar SPAR University.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid