De Beren wil naar 50 locaties binnen twee jaar


Formulenieuws – Restaurantketen De Beren opent binnen een tijdsbestek van drie weken drie nieuwe bezorgrestaurants. Door de opening van de vestigingen in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West  heeft de keten nu 23 locaties, dat moeten er binnen twee jaar 50 worden. De locaties van De Beren worden gerund door frachisenemers. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. De franchisenemers in Leiden, Max de Lange en Vincent Verweij, zijn afkomstig vanuit de eigen organisatie van De Beren. Vanuit hun rol als vestigingsmanagers groeien zij door nu naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant. De vestiging in Apeldoorn-West wordt gerund door Leander Korenromp. Het is de eerste locatie van een De Beren bezorgrestaurant in Apeldoorn en ook de eerste locatie voor Korenkamp. De toekomst Ondanks de voortvarende groei de afgelopen weken van De Beren, ziet de organisatie ook dat het moeilijk wordt geschikte panden te vinden. De Beren wil graag een vertegenwoordiging hebben door het gehele land. Het restaurantbedrijf is daarom op zoek naar een manager expansie & acquisitie. De Beren hoopt daarmee over twee jaar op 50 vestigingen te kunnen komen.  Dit jaar opent in ieder geval in Beverwijk nog één nieuwe locatie. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Restaurantketen De Beren opent binnen een tijdsbestek van drie weken drie nieuwe bezorgrestaurants. Door de opening van de vestigingen in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoorn-West  heeft de keten nu 23 locaties, dat moeten er binnen twee jaar 50 worden. De locaties van De Beren worden gerund door frachisenemers. Het bezorgrestaurant in Dordrecht-Zuid is de derde vestiging van franchisenemers Kim Korthorst en Wiekash Sheombarsing. De franchisenemers in Leiden, Max de Lange en Vincent Verweij, zijn afkomstig vanuit de eigen organisatie van De Beren. Vanuit hun rol als vestigingsmanagers groeien zij door nu naar eigenaars van een eigen bezorgrestaurant. De vestiging in Apeldoorn-West wordt gerund door Leander Korenromp. Het is de eerste locatie van een De Beren bezorgrestaurant in Apeldoorn en ook de eerste locatie voor Korenkamp. De toekomst Ondanks de voortvarende groei de afgelopen weken van De Beren, ziet de organisatie ook dat het moeilijk wordt geschikte panden te vinden. De Beren wil graag een vertegenwoordiging hebben door het gehele land. Het restaurantbedrijf is daarom op zoek naar een manager expansie & acquisitie. De Beren hoopt daarmee over twee jaar op 50 vestigingen te kunnen komen.  Dit jaar opent in ieder geval in Beverwijk nog één nieuwe locatie. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht

Marjolein Mens wordt nieuwe CCO De Beren

Benoeming – Marjolein Mens (31) is onlangs benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van franchiseformule De Beren. Mens startte in 2014 bij de restaurantketen, na haar studie Communicatie Media en Informatietechnologie, en wordt nu lid van de directie. Zij wil gaan testen met prijsdifferentiatie en verder verduurzamen

Lees bericht

De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees bericht



De Beren past huisstijl aan en wil internationaal

Formulenieuws - Na de enorme groei en professionalisering van de organisatie krijgt de horecaformule van De Beren een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo maakt plaats voor een eigentijds - petrol kleurig - logo met een messing beer. Buitenlandse ambitie speelt een rol bij de vernieuwde uitstraling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid