De Haan introduceert Resto'Clock pizzakiosk


Petrol - Het tankstation van De Haan Minerale Oliën presenteert aan de Neherkade in Den Haag een eerste Resto'Clock pizzakiosk. De machine bereidt in vier minuten een pizza, er is keuze uit vier verschillende varianten.

Dit meldt Huub Mutsaers van ME Group Netherlands, de ontwikkelaar van de pizzakiosk. Met de kiosk spelen zij en De Haan in op de wens van klanten om 24/7 te worden bediend. “Traditiegetrouw zijn pizza’s in 8 tot 10 minuten verkoopklaar. Met de Resto'Clock automaat kan de consument in 4 minuten een hete en knapperige pizza krijgen, dankzij de speciale inductieoven”, aldus de fabrikant. De klant voert zijn bestelling in via een touchscreen. Hij of zij heeft de keuze uit 4 verschillende smaken; Margherita, Americana, Shoarma en Hawai. Betalen kan contactloos of met pin. Ook beschikt kiosk over een groot scherm waarop commercials worden uitgezonden. Daarbij kan de ondernemer op afstand de voorraad inzien en daarop eventueel de gewenste actie ondernemen.

Innovatief

Dat De Haan een dergelijk innovatief zelfbedieningsconcept introduceert, is niet verwonderlijk. De oliemaatschappij timmert onder meer ook stevig aan de weg met Tony’s Kiosk, dat na een pilot in Amsterdam-Noord een nieuwe locatie heeft gekregen bij Esso Express De Bilt in Utrecht. Het onbemande shopconcept is een ontwikkeling van De Haan Minerale Oliën (DHMO) en Convenience Retail Solutions (CRS), een zelfstandig onderdeel van Lekkerland. Na de pilotfase in Amsterdam is het concept verbeterd en vernieuwd geopend in De Bilt.

Bron: @FoodClicks/ME Group

Auteur: M.Louws

Gerelateerd nieuws

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht



Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees bericht



De Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid