De Pindakaaswinkel opent eerste winkels op NS stations


De Pindakaaswinkel op Utrecht CS

Formulenieuws – De pop-upwinkel op Utrecht CS is de eerste locatie van De Pindakaaswinkel, daarna volgt Amsterdam Centraal Station voor een periode van 5 weken. Naast de 18 locaties in de binnensteden heeft de speciaalzaak straks ook vestigingen op Nederlandse treinstations.

Oprichter Michiel Vos opende 6 jaar geleden de eerste Pindakaaswinkel ter wereld in het pand achter zijn huis aan de Czaar Peterstraat in Amsterdam. Al van jongs af aan is deze ex-bioboer groot pindakaasfan. Toch miste hij variatie in het bestaande aanbod, zo zegt hijzelf en dus ging hij aan het werk. Uiteindelijk resulteerde dat in tien verschillende smaken pindakaas. Vanaf het moment van opening in 2016 was De Pindakaaswinkel een succes. Een zodanig succes dat de winkelformule van drie winkels inmiddels is uitgegroeid naar 18 winkels op toplocaties in het centrum van de grootste Nederlandse steden. De volgende stap is nu gezet met een tour van pop-up winkels op de NS stations. Op maandag 8 augustus opende de eerste tijdelijke stationswinkel op Utrecht Centraal en op maandag 15 augustus opent een locatie op station Amsterdam Centraal. Vos: “We zijn in 2016 gestart om de pindakaas uit het alledaagse te halen en te laten zien hoe bijzonder het product eigenlijk is. Pindakaas bevat namelijk veel eiwitten en goede vetten. En het is goed voor de aarde; de pindaplant bindt stikstof waardoor het de grond rijker maakt en pindakaas is ook nog eens enorm lekker. Een unieke combinatie. Met onze pop-up winkels op grote NS stations zetten we nu, op een bij uitstek alledaagse plek, pindakaas op het voetstuk dat het verdient!”

Bron: De Pindakaaswinkel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


De Pindakaaswinkel komt met eigen dispenser

Introductie – Na anderhalf jaar ontwikkelen is De Pindakaaswinkel er in geslaagd een dispenser te ontwikkelen voor hotels en bedrijfsrestaurants. Pindakaas laat zich moeilijk door een dispenser verpompen vanwege de dikte van het product.

Lees bericht

Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht

Coco & Sebas opent vier nieuwe locaties op NS-stations

Formulenieuws – Chocolade en cadeauwinkel Coco & Sebas heeft 4 winkels geopend op NS-stations. Het gaat om de locaties Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Coco & Sebas heeft voor de reizigers een speciaal assortiment samengesteld om onderweg van te genieten of als cadeaus mee te nemen.

Lees bericht



NS start campagne voor herbruikbare bekers

Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid