De Vegetarische Slager opent pop-up broodjeszaak op Rotterdam CS


Zes weken lang heeft De Vegetarische Slager een pop-upshop op Rotterdam CS / Foto bij: De Vegetarische Slager

Pop-upstore – Zes weken lang kunnen reizigers en passanten op Rotterdam CS terecht voor een assortiment broodjes en salades bij een pop-upstore van De Vegetarische Slager. De winkel is geopend met de naam ‘Vleesch Centraal’.

De pop-upstore is te vinden naast Spoor 16, maar is ook bereikbaar vanaf buiten het stationsgebied. De Vegetarische Slager wil met de winkel laten zien dat het overstappen naar vleesloos eenvoudig kan. Alles op het menu is volledig vegetarisch. In het assortiment een sandwich met vegan pepperoni slices, mozzarella, cheddar en tomatensalsa, en een pokébowl ‘no beef’. Volgens De Vegetarische Slager is een bezoek aan Vleesch Centraal en must voor de leckerste broodjes en salades op reis. ‘Van malse vegan Beef sandwiches tot een Kipstuckjes-tabouleh-bowl, aldus de website.

Bron: De Vegetarische Slager/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HelloFresh gaat samenwerken met De Vegetarische Slager

Samenwerking – Maaltijdboxleverancier HelloFresh en De Vegetarische Slager gaan langdurig samenwerken. Omdat de groep consumenten die minder vlees wil eten groeit, wil HelloFresh vaker een maaltijd aanbieden met een vleesvervanger. De Vegetarische Slager gaat die vleesvervangers verzorgen.

Lees bericht‘Meer vegan bestellingen bij Thuisbezorgd’

Onderzoek – Maaltijdbestelsite Thuisbezorgd zag het aantal vegan bestellingen de afgelopen twee jaar met 25 procent groeien. Hoewel vegan op het totaal volume aan bestelde maaltijden nog beperkt is, spreekt Thuisbezorgd wel de verwachting uit dat vegan in 2023 definitief doorbreekt.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid