Deliveroo gaat bezorgen voor Taco Bell


Formulenieuws – Liefhebbers van Taco Bell in Breda, Eindhoven en Tilburg hebben de primeur en kunnen hun Mexicaanse bestellingen voortaan tot aan de voordeur laten bezorgen. Bezorgservice Deliveroo gaat in deze drie Brabantse steden voor het fastfoodrestaurant van start. Rutger Treffers, commercieel directeur van Deliveroo hoopt binnenkort ook in andere steden met het bezorgen van Taco Bell te kunnen starten, maar welke dat worden, weten hij nog niet. Barto Hulleman, general manager T Bello Netherlands: “Een mooie primeur om ons assortiment van Taco Bell aan onze gasten in Breda, Eindhoven en Tilburg te laten zien. Iedereen is welkom bij ons, maar als gasten graag thuis willen genieten dan kan dat ook.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws – Liefhebbers van Taco Bell in Breda, Eindhoven en Tilburg hebben de primeur en kunnen hun Mexicaanse bestellingen voortaan tot aan de voordeur laten bezorgen. Bezorgservice Deliveroo gaat in deze drie Brabantse steden voor het fastfoodrestaurant van start. Rutger Treffers, commercieel directeur van Deliveroo hoopt binnenkort ook in andere steden met het bezorgen van Taco Bell te kunnen starten, maar welke dat worden, weten hij nog niet. Barto Hulleman, general manager T Bello Netherlands: “Een mooie primeur om ons assortiment van Taco Bell aan onze gasten in Breda, Eindhoven en Tilburg te laten zien. Iedereen is welkom bij ons, maar als gasten graag thuis willen genieten dan kan dat ook.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Deliveroo stopt activiteiten op de Nederlandse markt

Bezorgdienst - Deliveroo heeft woensdag bekend gemaakt dat het de activiteiten in Nederland gaat beëindigen. De aankondiging om met de Nederlandse activiteiten te stoppen werd al op 10 augustus gemeld, alleen wilde het bezorgbedrijf toen nog alle opties bekijken. Dat proces heeft nu geleid om alle operationele Nederlandse activiteiten op 30 november 2022 te beëindigen.

Lees bericht


Groei bezorgformules dé ontwikkeling in food van 2021

Foodservice – De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSIN Food500 2022 zien. Het Food Service Instituut Nederland (FSIN) publiceert dit overzicht van de vijfhonderd foodbedrijven met de hoogste omzetten dit jaar voor het eerst sinds de coronapandemie.

Lees bericht



Ghost kitchen Casper wil minimaal vijf locaties in Nederland

Dark kitchen - Casper, een succesvolle Belgische bezorg- en afhaalketen, zet voet op Nederlandse bodem. Met een groei-injectie van vijf miljoen euro, geleid door Slingshot Ventures, wil het bedrijf tot 2024 vijftig locaties openen in Europa, te starten met alvast vijf vestigingen in Nederland. De eerste locatie opent in juni in Den Haag.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid